Кметът на Бургас Димитър Николов посети изложението на местни млечни

...
Кметът на Бургас Димитър Николов посети изложението на местни млечни
Коментари Харесай

Кметът на Бургас Димитър Николов разгледа фермерското изложение в града

Кметът на Бургас Димитър Николов посети ревюто на локални млечни и фермерски артикули, което се организира в града. Събитието продължава и през днешния ден на пл. „ Тройката “ и се провежда от Българския фемерски съюз. Димитър Николов и ръководителят на БФС Георги Стоянов дружно разгледаха ревюто и обърнаха внимание на всеки аграрни производител. Инициативата е национална и се организира в разнообразни български градове с поддръжката на Министерство на земеделието и Държавен фонд „ Земеделие “.
Производителите споделиха с кмета, че оферират редки артикули с следено и високо качество, които не се намират в огромните вериги и магазини. Много от продуктите са документи за натурално произвеждане и подкрепени с лабораторни разбори за наличие. Според фермерите най-подходящата формула за разпространение на продуктите им е организирането на точно такива пазари и места за директна продажба с поддръжката на общините и страната.
Кметът на Бургас Димитър Николов съобщи, че локалните фермери могат да разчитат на поддръжката на общината за развиване на дейностите си и директните продажби на потребителите. Двамата с Георги Стоянов се схванаха да създадат още сходни взаимни изложби на локални млечни и фермерски артикули.
 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР