Проверка в района на карловските села показа, че има данни

...
Проверка в района на карловските села показа, че има данни
Коментари Харесай

Лъсна истината за сечта край Карлово! Вътрешният министър призна: Има нарушения…

Проверка в региона на карловските села сподели, че има данни за сеч в нарушаване на проектите. Това сподели пред публицисти служебният вътрешен министър Иван Демерджиев, представен от Българска телеграфна агенция.

По думите му е значимо да се обясни дали тези нарушавания са съдействали за тежкия случай. Затова и способените органи не престават следствието в тази посока.

В началото на септември проливен дъжд провокира наводняване в няколко карловски села. Специализирани машини и чиновници на редица държавни институции, в това число пожарната, армията, пътната организация, горските стопанства, както и доброволци, се включиха в превъзмогването на последствията от наводнението.

Служебният вицепремиер по публичен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в петък посети още веднъж региона на наводненията в Карловско в подтекста на почналата инспекция за вероятно осъществена противозаконна сеч, както и на продължаващите възстановителни работи, основаната организация за защита на публичния ред и имуществото на жителите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР