Провеждащите се тази седмица турнири достигнаха своята кулминация и днес

...
Провеждащите се тази седмица турнири достигнаха своята кулминация и днес
Коментари Харесай

Финали в Хале, Куинс, Берлин и Бирмингам: Коментирайте днешните мачове


Провеждащите се тази седмица шампионати доближиха своята кулминационна точка и през днешния ден ще станем очевидци на няколко финала. До мача за купата в Хале доближиха международният №1 Даниил Медведев и Хуберт Хуркач, който през вчерашния ден записа трагичен триумф над Ник Кирьос. До момента салдото в конфликтите сред Медведев и Хуркач е 2-2, като единственият им мач на трева приключи с победа за международния №12. Това се случи на осминафинала на Уимбълдън предходната година, където полякът надви с 2-6, 7-6(2), 3-6, 6-3, 6-3.

Началото на мача е планувано за 16:00 ч.

Половин час по-рано ще стартира мачът за купата в Куинс Клъб, в който актуалният първенец Матео Беретини ще се изправи против Филип Краинович. До момента те са се изправяли един против различен фва пъти, като и двата мача приключиха с победа за италианеца. Това обаче ще бъде първият им конфликт на настилка, друга от клей. Беретини е в серия от осем следващи победи в шампионата, като в последните си два дуела не загуби сет.

В мача за купата на WTA 500 шампионата в Берлин една против друга ще се изправят Онс Жабур и Белинда Бенчич. Световната №4 записа чиста победа над Коко Гоф на полуфинала, до момента в който олимпийската шампионка победи в трисетово представление против Мария Сакари. Предстоящият мач ще бъде четвърти сред Жабур и Бенчич, като досега салдото е 2-1 в интерес на швейцарката.

Двубоят е втори в програмата на централния корт и ще стартира не преди 16:30 ч.

Заради неприятните атмосферни условия в Бирмингам в събота през днешния ден ще забележим освен финала, само че и полуфиналите в шампионата. В 13:00 ч. стартират дуелите Беатрис Хадад Мая – Симона Халеп и Джън Шуай – Сорана Кърстя, а мачът за трофея ще бъде втори в програмата на централния корт.

Днес ще има и мач с българско присъединяване. Виктория Томова ще се изправи против 252-рата в света Кирстен Флипкенс в последния кръг от квалификациите за WTA 500 шампионата в Ийстборн, като мачът е първи в програмата на корт №5 и ще стартира в 13:30 ч.

Междувременно Александър Лазаров и Адриан Андреев стартират присъединяване си в квалификациите за Чалънджър шампионата в Оейраш. Техни съперници ще бъдат надлежно Сергей Фомин (№408) и Едоардо Лавано (№402).

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР