Проведохме добър разговор с Бойко Борисов за България. Това написа

...
Проведохме добър разговор с Бойко Борисов за България. Това написа
Коментари Харесай

ЕНП застана зад Борисов и редовни избори

" Проведохме добър диалог с Бойко Борисов за България ". Това написа в Twitter ръководителят на групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер.
" Оценката на Еврокомисията за върховенството на закона в България беше обективна, показвайки, че има потребност от усъвършенствания.
Въпреки това държавното управление е напреднало по доста тематики, което го приближава до еврото и Шенген ", написа още той.

Вебер изрази почитание към протестиращите в страната, само че е на мнение, че изборите през март би трябвало да решат ориста на страната.

Подкрепата от страна на ЕНП обаче не попречи на представители на разнообразни протестни групи да провеждат демонстрации пред постройката на Европейския парламент, в чиято парламентарна зала довечера ще се състоят дебатите по резолюцията за върховенството на закона и главните права в България.

Очаква се пред постройката на Европарламента де се причислят и други уредници на митингите в България - " Отровното трио ". Има информация, че по-късно  ще се съберат и подкрепящи митингите български жители от Белгия и Нидерландия .

Коментар на това, което следва, направи и различен български евродепутат - Александър Йорданов, който е срещу осъществяване на предварителни парламентарни избори у нас:

Това, което имах да кажа по въпроса за тази антибългарска акция на социалисти, комунисти, зелени и леви либерали, съм го споделил в работната група на ЕНП в комисията LIBE.

Гласуването на резолюцията ще е в четвъртък и тогава ще стане ясно кои политически сили в Европа са другари на България и кои са тези, които не ни мислят положителното

Що се отнася до държанието на основателите на дебата - Йончева и Кънев, то е ясно, че дружбата сред Българска социалистическа партия и Демократична България ще укрепне още повече след този спор. За да се мъчи и страда България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР