проведе големи учения на своите стратегически ядрени сили, по време

...
проведе големи учения на своите стратегически ядрени сили, по време
Коментари Харесай

Русия проведе учение на своите стратегически ядрени сили

проведе огромни учения на своите стратегически нуклеарни сили, по време на които бяха осъществени няколко образователни изстрелвания на ракети, съобщи Асошиейтед прес.
Руското министерството на защитата заяви, че при маневрите е било осъществено пробно изстрелване на междуконтинентална балистична ракета от нуклеарната подводница " Карелия " в Баренцово море. Освен това е била изстреляна междуконтинентална балистична ракета с наземно базиране от Плесецк, а стратегически бомбардировачи Ту-160 и Ту-95 са пуснали крилати ракети по цели.
 Русия модернизира ръководството на нуклеарните си оръжия Русия модернизира ръководството на нуклеарните си оръжия
Преди няколко дни съветският президент Владимир Путин заяви, че в Русия е основан нов център за ръководство на стратегическите нуклеарни сил...
През последните години Русия усили военните си учения на фона на напрежението със Запада, откакто връзките им се утежниха нива от Студената война, откакто през 2014 година, напомня. Москва анексира полуостров Крим. След по-малко от два месеца, при започване на февруари изтича и действието на контракта Нов СТАРТ, който лимитира броя на притежаваните от Съединени американски щати и Русия нуклеарни бойни глави, ракети и бомбардировачи и планува съществени инспекции на място за инспекция на спазването му, отбелязва АП.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР