Проваленият служебен кабинет продължава в почти пълен състав. Политологичната общност

...
Проваленият служебен кабинет продължава в почти пълен състав. Политологичната общност
Коментари Харесай

АТАКА! Дясната ръка на Нинова нарече служебниците на Радев некадърни и корумпирани: Провал!

Проваленият длъжностен кабинет продължава в съвсем цялостен състав. Политологичната общественост през последните дни, спори апокрифно дали беше добре да остане същият състав или Радев да си го промени. Той избра същия. Този длъжностен кабинет е най-отровната композиция в политиката – несръчност, корупция, корист с власт, интернационална изолираност. Мнението е на шефа на институт „ РЕГО “ и някогашен шеф на кабинета на Корнелия Нинова Калоян Методиев, до момента в който тя бе вицепремиер и министър на стопанската система, предава Lupa.bg.

„ Портфолиото на служебниците е потресаващо. Уволнения със скорост десетки хора дневно. Корупционни кавги на всички места. Злоупотреби с власт и потребление на Национална агенция за приходите като бухалка. Замразяване на приходи и невнасяне на бюджет. Доклад на ОССЕ, че са се намесили в изборите по непочтен метод. Блокиране за Шенген и отделянето ни от Румъния. И през днешния ден, с указа за новия кабинет, България още веднъж влиза под наблюдаване на Европейската комисия за господство на закона. Тотален неуспех! “, написа засегнат Методиев.

По думите му всичко това съставлява голям декаданс в развиването на страната ни. Единственият съдружник, на част от народа и конституционния ред в страната, в тази тежка обстановка „ е некадърността, алчността и самозабравянето на президента и кохортата му. Краткосрочно това е злополучие. Дългосрочно това е методът всички са схванат кои са и какъв капацитет имат. Така страната ще успее да се отърве от тях. Трябва единствено да се издържи и да не им се разреши да опорочат и тези избори “, остро разяснява политологът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР