Проваленият министър Димитър Илиев се похвали в интервю преди седмица

...
Проваленият министър Димитър Илиев се похвали в интервю преди седмица
Коментари Харесай

Помните ли охуленият от Бойко спортен министър на Денков?! Бедна ви е фантазията какво е сътворил в Тотализатора

Проваленият министър Димитър Илиев се похвали в изявление преди седмица по Българска национална телевизия, че чиновниците в БСТ работят в по-добри условия и с нараснало възнаграждение, откогато той е на власт. Поръчковата медийна изява бе часове, откакто Бойко Борисов разгласи Илиев за най-некадърния министър на Денков.
Проверка на 7Dnisport.bg откри, че нито едното нито другото е правилно. Пенсионираният състезателен водач лъже безпардонно както всичките му сътрудници от партията, която го натресе на поста – „ Продължаваме Промяната “. Другият вид е да е тотално неосведомен с действителната обстановка в БСТ.
Което единствено удостоверява опасенията ни, че или Илиев е калинка на Политическа партия, или е… некадърна калинка на Политическа партия.
Проблемите в БСТ освен си стоят, само че и се задълбочават от тотално несъответстващите решения на дерибействащия в Тотализатора шеф Тарлеков.
Относно заплатите на работещите е задействана невероятна скица. Сключеният нов групов трудов контракт на чиновниците дава правото да се възползват от ваучери за храна от пари, който им се от държат от заплатите! Т.е. на чиновниците им се връща нещо което си е тяхно. Това съгласно министъра е нарастване. Служители и синдикати са в шок от тотално несъответстващото изявление на персоналния приятел на Кирил Петков и към този момент стягат протестни дейности.
Условия за труд в БСТ е мощно казана дума, съгласно все по малко оставащите там чиновници. Почти всеки втори чиновник си търси нова работа, а молбите за овакантяване валят всекидневно.
Автопаркът на сдружението е в цялостен крах. В някой дирекции чиновници сами си ремонтират колите.
7dnisport.bg разполага с информация, че начинаещ чиновник, който e трябвало да дава отговор за автопарка, е изкарал на работа точно… половин ден! Човекът почнал работа, видял какво тотално безхаберие и непросветеност царува и си взел шапката обезверен.
Най-новото „ управническо “ решение на Тарлеков било при командировки чиновниците от един пол да спят в една хотелска стая, с цел да се пестят пари от хотелски настанявания. „ Невиждано “ и „ новаторско “ решение в региона на мениджмънта и финансовия надзор. Интересното е, че когато шефовете вървят по командировки, те освен не спят в една стая, ами си наемат първокласни жилища.
Очевидно раздразнителен и очевидно осъзнаващ невъзможността да се оправя с ръководството на сдружението, изпълнителният шеф взима извънредно несъответстващи решения, които не усъвършенстват работната среда. Напротив още повече демотивират чиновниците на БСТ. Въпросът е докога ще продължи тази серия от несъответстващи и неподготвени управленци в министерството. И дали те не се назначават от Димитър Илиев, като част от политиката на ръководещата партия да се съсипе Спортния тотализатор, за кеф на техни спонсори от хазартния отрасъл.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР