Провалените лидери Кирил Петков и Асен Василев са в истерия,

...
Провалените лидери Кирил Петков и Асен Василев са в истерия,
Коментари Харесай

Арестът на изобличените крадци Кирил Петков и Асен Василев отложен за след изборите! Вижте защо

Провалените водачи Кирил Петков и Асен Василев са в нервност, че още идната седмица може да се окажат с лишен имунитет. Стига да има парламент, който да го гласоподава.

Двамата били наясно, че карцерът им е отсрочен за след изборите, с цел да не се основава ненужно напрежение в този момент, което да ескалира в неделя на вота. Затова гледат сами да го предизвикат от няколко дни. Идеята на харвардските аферисти е, в случай че ги арестуват, да пледират, че това е политическа принуда.

Както е известно към този момент изтече отчет на ДАНС, който разкрива закононарушения на Кирил Петков и Асен Василев за стотици милиони евро. В него има данни и от Централно разузнавателно управление на САЩ, което подсказва, че партньорската работа също е вдигнала мерника на Кирчо и Кокорчо.

Имало е вид имунитетът на двамата кандидат-депутати да бъде пожелан още предходната седмица, само че персонално президентът Румен Радев е възразил. Той се страхувал с изключение на от напрежение в страната и от нещо друго. А точно: Да не се получи като с ареста на Бойко Борисов, който имаше противоположен резултат за причинителите му. Партията на репресирания водач се консолидира и си върна първото място.

Дните на Кирил Петков и Асен Василев са преброени и по друга причина. От американското посолство упорстват двамата да предадат партията на Даниел Лорер, гневни от заиграванията на лъжливия тандем с огромни съветски компании и покупко-продажбите за над милиард евро.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР