Провадия. Ясен е кандидатът ни за президент - познавате го

...
Провадия. Ясен е кандидатът ни за президент - познавате го
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов: Ясен е кандидатът ни за президент - познавате го добре

Провадия. Ясен е претендентът ни за президент - познавате го добре. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Провадия, излиза наяве от видео във " Facebook " .

Той обърна внимание, че ГЕРБ води в четири организации краткотрайно. " Защо е краткотрайно съгласно вас? Защото се напавиха на луди и не трансформираха закона да броим квитанциите сред машините и нелицензирания програмен продукт, с цел да могат последните два-три дни да броят по този начин, както му е угодно ", сподели още водачът на ГЕРБ.

По думите му в този момент носят флашки, а флашките са издайнически някой път. " Както издядоха политическата корупция сега - по какъв начин се купуват цели партии с торбите от Пламен Узунов. Точка. Това са обстоятелства, които изтъквам. Понеже се намираме в този край от който е тръгнала цивилизацията, за жалост той още веднъж ще бъде безпаричен и мъчнопроходим, тъй като точно учредитея на новите партии Василев брутално взе парите за автомагистрала " Хемус ". Взе ги, с цел да излъжат пенсионерите, с цел да гласоподават за Радев. Вие видяхте какъв брой малко прессъобщение беше през вчерашния ден кой назначава Спецов от президенството. Единственият стопанин, деспот в България се споделя Румен Радев. Той назначава финансовия министър, а той споделя, че ще работи със Спецов ", сподели още Бойко Борисов.

Борисов изрази терзание да не изчегъртат и археолозите, както се е случило с проф. Асен Балтов.
" Оперираните хора се будят, питат къде е доктора, той уволнен ", сподели още Бойко Борисов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР