Проучването на лечение с потвърждава, че то значително намалява хоспитализациите

...
Проучването на лечение с потвърждава, че то значително намалява хоспитализациите
Коментари Харесай

Лекарство с антитела намалява хоспитализациите и смъртните случаи от COVID-19

Проучването на лекуване с удостоверява, че то доста понижава хоспитализациите и смъртните случаи измежду високорискови пациенти с COVID-19, в случай че лечението стартира в ранните стадии на болестта. Това оповестиха от фирмите " ГлаксоСмитКлайн " и " Вир байотекновлъджи ", които са създали медикамента, предава.

Лекарството сотровимаб, което бе позволено за приложимост в Съединени американски щати през май, получи поддръжка от Европейската организация по медикаментите. Фармацевтичните компании оповестиха също, че Националните институти по опазване на здравето в Съединени американски щати предлагат сотровимаб за лекуване на високорискови нехоспитализирани пациенти с леки до умерени инфекции COVID-19. Лечението " резервира интензивността си " против будещите сега паника разновидности на ковид, се показва в обновените рекомендации на американската организация. В проучване, извършено измежду 1057 пациенти, сотровимаб довел до понижаване със 79 на 100 на риска от хоспитализация за повече от 24 часа или гибел, оповестиха двете компании.
 Съединени американски щати влагат 1,2 милиарда $ в пробно лекарство против COVID-19 Съединени американски щати влагат 1,2 милиарда $ в пробно лекарство против COVID-19
Съединени американски щати подписаха съглашение с компанията „ Merck “ за закупуване на пробно антивирусно лекарство против COVID-19, съобщ...

Сотровимаб е лекарство от групата на т.нар.моноклонални антитела, които имитират естествените антитела, създавани от организма за битка с инфекцията. Подобни лечения са създадени от конкурентните компании " Редженерон " и " Ели Лили " и бяха утвърдени от американските регулатори за лекуване на нехоспитализирани пациенти с ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР