Проучване, направено във Великобритания, сочи, че жените не само са

...
Проучване, направено във Великобритания, сочи, че жените не само са
Коментари Харесай

Дамите шофират по-добре от мъжете

Проучване, направено във Англия, сочи, че дамите освен са по-добри водачи от мъжете, само че са и по-надеждни, написа в. " Daily Star ".

Проучането е направено по поръчка на Confused. То сочи, че от 539 хиляди нарушавания по пътищата в Англия и Уелс през предходната година, 79 % са позволени от мъже. Близо една четвърт от нарушаванията са свързани с превишена скорост, като дамите са отговорни единствено в 7 % от случаите.

Резултатите демонстрират още, че двойно повече са  мъжете, в сравнение с дами, които предявяват искове за автомобилна застраховка.

Въпреки че изследването " нарочва " представителите на мощния пол за по-лоши водачи на МПС, дамите изостават, когато се касае за шофьорските изпити, предава Българска телеграфна агенция.

Миналата година 1,6 милиона души в Англия и Уелс са се явили на изпити за придобиване на шофьорска брошура. От тях 55 на 100 са се провалили, като дамите са 31%, а мъжете - 24%. От първия път брошура са взели 9% от представителките на нежния пол и 11% от мъжете.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР