Процесът срещу шведския турист Ралф Сунберг, който нападна камериерка в

...
Процесът срещу шведския турист Ралф Сунберг, който нападна камериерка в
Коментари Харесай

26 септември ще е ключов в живота на шведа Ралф, изритал като куче камериерката в слънчев бряг

Процесът против шведския екскурзиант Ралф Сунберг, който атакува камериерка в хотел в Слънчев бряг, стартира на 26 септември. Делото ще се гледа при изискванията на Глава 28 от Наказателно-процесуален кодекс - за освобождение на подсъдимия от наказателна отговорност. Това заяви Районният прокурор на Несебър Радост Бошнакова.  Съдът е определил делото против него да се гледа не по общия ред или по реда на съкратеното правосъдно разследване, а по специфичен ред, който планува в най-тежкия случай, да му бъде наложена парична глоба. В съответния случай оптималният й размер ще бъде 5 000 лв..

Сунберг беше арестуван с решение на Районния съд в Несебър на 15 юни т.г., откакто неоснователно изрита в главата българска камериерка в хотел в Слънчев бряг. В края на юли т.г. на закрито съвещание Окръжният съд в Бургас промени мярката му за неотклонение от „ задържане под стража” в домакински арест и той бе настанен в хотел в Слънчев бряг.

Процесът против него започва от 09.30 часа в Районния съд в Несебър. Първият арбитър, който трябваше да преглежда делото, си е направил отказ. Вече е избран нов ръководител на състава.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: burgasinfo.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР