Протестният вот в София победи – 2/3 гласуваха за промяната.

...
Протестният вот в София победи – 2/3 гласуваха за промяната.
Коментари Харесай

Манолова пак хвали протестния вот в София

Протестният избор в София победи – 2/3 гласоподаваха за смяната. Така разяснява изборните резултати на първи тур в столицата претендентът за кмет Мая Манолова, която тази неделя ще се яви на балотаж против Йорданка Фандъков.

„ За мен е значим резултатът, който ще се получи на 3 ноември. Необходим ми е един глас повече от тези на госпожа Фандъкова, с цел да преборим модела, който ни ръководи към този момент 14 години – източването на обществен запас, другарските кръгове, мръсния въздух, задръстванията”, сподели Манолова в утринния блок на бТВ.

Тя съобщи, че няма да търси поддръжка за втория тур от другите партии, а ще разчита на жителите.

„ Бях декларирала, че в случай че не стигна до балотаж ще гласоподавам за Игнатов или Бонев. Кандидатите на смяната имат потребност от поддръжка и съм подготвена да им я дам. Вчера приканих хората, които са дали своят вот за мен да гласоподават за претендентите на смяната – за всеки един, който стои против претендент на ГЕРБ”, уточни Манолова.

По думите ѝ протоколи от изборните секции демонстрират операция на вота. Тя даде образец с кварталите „ Слатина”, „ Христо Ботев”, „ Люлин”, „ Филиповци” и „ Красна поляна”, където Йорданка Фандъкова безапелационно води, а за другите претенденти няма никакви гласове.

„ Г-жа Фандъкова е цялостен хегемон с над 90% от гласовете в доста секции. Любопитно е, в случай че двете отидем в някой от тези квартали те дали ще разпознаят претендента, за който са гласували”, добави тя.

Мая Манолова уточни, че неведнъж е била обиждана по време на предизборната акция от премиера Бойко Борисов.

„ Не знам дали си дава сметка, наричайки ме по всевъзможен метод, че наскърбява десетки хиляди столичани, които гласоподаваха за мен и ме поддържаха. Лошите хора кои са – тези 2/3, които не желаят Борисов да ги управлява”, разяснява претендентът за кмет и сподели още, че се усеща готова да ръководи столична община.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР