Протестите във Франция взеха четвърта жертва. 80-годишна жена загина, след

...
Протестите във Франция взеха четвърта жертва. 80-годишна жена загина, след
Коментари Харесай

Жена загина след инцидент на протестите във Франция

Протестите във Франция взеха четвърта жертва. 80-годишна жена почина, откакто беше улучена от резервоар със сълзотворен газ, до момента в който следила демонстрациите от прозореца си в Марсилия.
Профилът на радикалите: Кои са създателите на погрома в Париж? Този следобяд над 130 души, арестувани в събота, бяха изправени пред съда
Междувременно сред стачкуващите се появи ерес. Част от по този начин наречените " жълти жилетки " обявиха, че няма да вземат участие в плануваните за през днешния ден договаряния с държавното управление, откакто получили закани от коренно настроени протестиращи.

Акциите на " жълтите жилетки " започнаха в средата на ноември в началото против повишение на налога върху горивата, само че след това прераснаха в общо неодобрение от политиката на държавното управление.
След конфликтите в Париж: Макрон свика френските политически водачи Въпреки големите вреди и продължаващото напрежение, изключително състояние няма да бъде въведено
Президентът Макрон през вчерашния ден свика незабавно съвещание по сигурността. Засега не се разисква въвеждането на изключително състояние, макар че министри позволиха тази опция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР