Протестират превозвачите, които години наред са били облагодетелствани. Това каза

...
Протестират превозвачите, които години наред са били облагодетелствани. Това каза
Коментари Харесай

Събев за транспортните фирми: Протестират тези, които са били облагодетелствани


Протестират превозвачите, които години наред са били облагодетелствани. Това сподели в изявление за предаването „ тази неделя “ министърът на превоза Николай Събев.

По мотив абсурда с превозвачите, които напуснаха афектирани среща в Министерския свет, Събев пусна и пост във „ Facebook “.

„ В предходните години страната е раздавала обилно и без доста да внимава дотации и на автобусните превозвачи. Вече има повече надзор, и това докара до митинги. Контролът не е самоцел. Той би трябвало да спести пари на всички нас, и да подреди вярно връзките в стопанската система.



Филмът с няколко послушни транспортни компании на “държавна хранилка “ завърши “, написа министърът.

По думите му протестиращите компании от сектора са срещу Национална транспортна скица.

„ След като няма никакъв синхрон сред разписанията на общински, регионални и републикански превоз, откакто няма никаква форма на надзор от страна на страната, то е явно, че страната ще стартира дейности по нареждане на разписанията, тъй че да няма повтаряне на написания и на дотации “, предизвести Събев.

По мотив оповестения за 18 май митинг той съобщи, че Министерството на превоза няма да разреши спиране на транспорта на хора.

Министърът на превоза увери, че пази публичния интерес и работи за това всеки да има еднакъв достъп до пазара, както и равни условия за работа.

Гледайте целия диалог във видеото!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР