Протестиращи жители на Велико Търново посрещнаха президента Румен Радев с

...
Протестиращи жители на Велико Търново посрещнаха президента Румен Радев с
Коментари Харесай

Във Велико Търново: Чао, Радев!

Протестиращи поданици на Велико Търново посрещнаха президента Румен Радев с лозунги, ориентирани против него при визитата му в града. Сутринта президентът участва на ритуала по производството на 206 лейтенанти и сержанти от Националния боен университет “Васил Левски ” (НБУ), на която гала бе и военния министър Красимир Каракачанов.

Недоволните жители бяха издигнали плакати с надписи " Радев, довиждане, довиждане, довиждане! " и " Радев, не си мечтан ", като един от плакатите бе обтегнат на близкия мост, а на него бяха изобразени и сърб и чук.

Това не е първият път, когато Радев е посрещнат с митинг, откакто преди седмица това се случи в Пловдив, а по-късно президентът бе освиркан и в Бургас, като реакция против невижданите му апели за метежи, с които раздели нацията и дали звук за митингите в столицата.

След церемонията в Нов български университет, Радев се срещна с кмета на Велико Търново Даниел Панов. Адекватна данъчна политика ще даде нов тласък за развиването на българските общини, декларирал президентът на срещата с Панов, оповестиха от " Дондуков 2. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР