Протести и извинения бележат края на авиокомпанията Alitalia, съобщи АП.

...
Протести и извинения бележат края на авиокомпанията Alitalia, съобщи АП.
Коментари Харесай

Протести бележат края на Alitalia

Протести и извинения бележат края на самолетната компания Alitalia, заяви АП.

Пътниците са били инструктирани да носят единствено един брой ръчен багаж по време на пътешестване. Причините са засилващите се стачки преди формалния завършек на 14 октомври.
 Alitalia пред банкрут
Alitalia пред банкрут

Аlіtаlіа имa 120 caмoлeтa

В поредност от известия в " Туитър ", от Alitalia се извиняват на клиентите си, че през идващите дни митинги може да доведат до закъснение на услугите.

Alitalia,, би трябвало публично да бъде сменена от нов народен транспортьор ITA или Italy Air Transport.

Европейската комисия даде утвърждение за държавно финансиране от 1,35 милиарда евро в новата самолетна компания, само че ITA възнамерява да наеме единствено към една четвърт от към 10 000 чиновници на Alitalia.
 Стачка анулира половината полети на Alitalia
Стачка анулира половината полети на Alitalia

По график ще летят самолетите в пиковите часове

Тези чиновници стачкуват от седмици, като упорстват, че не те са тези, които би трябвало да заплащат банкрута. За петък е планувана национална стачка за съблюдаване на предходните контракти. Във вторник чиновници проведоха нова проява в Рим, откакто синдикатите и бордът на ITA не съумяха в понеделник да реализират съглашение.

" Не е задоволително към 7 500 чиновници да изгубят работата си и да нямат прехрана на приходите ", съобщи Стефания Фабри, представител на профсъюза Fit-Cisl в района Лацио. Искаме солидни вероятности във връзка с заплатите и преместването на чиновници. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР