Протестът в Пловдив, на който първоначално се събраха около стотина

...
Протестът в Пловдив, на който първоначално се събраха около стотина
Коментари Харесай

Пловдивски полицаи показаха как се вардят протестиращите! СНИМКИ

Протестът в Пловдив, на който в началото се събраха към стотина души, все още наброява 600-700 индивида и шества по улиците на града. На място измежду недоволните е човек от „ Отровното трио “ – Велислав Минеков.

Протестиращите потеглиха от площад „ Съединение “, минаха по основната улица, стигнаха до някогашния Партиен дом, по който хвърляха яйца и пробваха се да излязат на основния бул. „ Цар Борис III Обединител “.

Тъй като протестиращите нямат позволение да блокират улици и булеварди кордон служители на реда ги спря.

В продължение на десетина минути униформените, хванати за ръце, не допускаха никой да пробие защитата им, макар, че против тях протестиращите ругаеха и хулеха.

Появиха се и провокатори, само че останалата част от протестиращите не се подаде и не реагира на апелите им за принуждение.

В този миг зад тила на служителите на реда пристигна и вторият лъч на протестиращи и по този начин кордонът се разпадна. Преди малко протестиращите пробиха полицейската обсада и излязоха по булеварда като се движат сред колите.

Минаха през тунела, за малко блокираха кръстовището на „ Чифте баня “, а в този момент част от тях шестват по главните улици и булеварди в Пловдив.

По информация на БЛИЦ довечера в митинга има провокатори поради това и полицията е многочислена.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР