Протестът се разцепи, скулпторът хвърли кърпатаПротестът се разцепи. Проф. Велислав

...
Протестът се разцепи, скулпторът хвърли кърпатаПротестът се разцепи. Проф. Велислав
Коментари Харесай

Минеков обиден. Отровното трио стана дуо

Протестът се разцепи, скулпторът хвърли кърпата

Протестът се разцепи. Проф. Велислав Минеков се обиди водача на „ Правосъдие за всеки ” Велислав Величков, не одобри рецензията му и разгласи, че хвърля кърпата, напуща демонстрациите и оставя организацията им на Величков. Така Отровното трио стана Отровно дуо. В него остават Бабикян и Хаджигенов.

На стената си във фейсбук Минеков написа:

„ След другарска рецензия от ИПВ /Инициатива правораздаване за всички/ мисля, че ще е добре от на следващия ден те да поемат организацията на митинга.

Със сигурност ще бъдат по-добри.

Ние ще бъдем в публиката.

Чудесен мотив за отмора. ”

 

В собствен разбор за митингите, оповестен през вчерашния ден, Велислав Величков установи, че националният протест е навлязъл в рисков стадий на вътрешно разделяне и даже маргинализация. „ Вече изчезна това ЗАЕДНО от първите две - три седмици, всеки си прави събития и акции на друго място.

" Отровното Трио " споделят: всичко стартира от нас и ще приключи с нас, " държейки микрофона и тъпана ", Бойците и Орловци желаят да са равнопоставени участници в Протеста и да имат думата при сюжета на развиването му; партиите сепарираха обособени негови елементи, като е все по - очевидно делението сред Демократична България, чийто водач Христо Иванов подпали " искрата Росенец " и по -левите към Мая Манолова, които коопрериат с три дребни партии и са близо до Триото ”, показва още Величков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР