Протестърът Кирил Радев, който е сред остриетата на градската десница

...
Протестърът Кирил Радев, който е сред остриетата на градската десница
Коментари Харесай

Хр. Иванов знаел какво иска да му каже Ламбовски

Протестърът Кирил Радев, който е измежду остриетата на градската десница на барикадите, продължи с неуместните си въпроси за Маджо към политика та СИК и олигархията Христо Иванов. „ Останах с усещането, че Христо Иванов знае какво искаше да му каже Ламбовски и това е повода той не желае да организира този диалог. Задавам въпросите към него по отношение на случката на „ Орлов мост ”, тъй като считам, че е значимо да знаем посланията на хората, които желаят да ръководят България. Цялата тази обстановка ми се стори странна и мисля, че би трябвало да бъде разяснена ”, сподели пред Нова тв Радев. Той добави, че е получил отговор в обществената мрежа, само че не го приема за приемлив. „ В рамките на идващия ден имаше две изявленията на Христо Иванов, които се разминаваха по наличие ”, споделя Радев.

„ В живото си предаване Христо Иванов два пъти дава обещание, че след излъчването ще приказва с Ламбовски, а по-късно споделя, че такова нещо не се е случило. Не виждам, за какво не го е направил, откакто не се тормози от подобен диалог и още повече, че е заречен ”, добави Кирил Радев.

 

„ Желанието ми е и да мога да отбелязвам митинга. Правя това с камера и микрофон, като се старая да беседвам с разнообразни протестиращи. Бях на събитието на ГЕРБ, като кореспондент. Там получих голям брой удари, като е формирано и произвеждане ", добави Радев, като акцентира, че желанието му е да отразява събитията обективно. Радев влезе във фокуса на всички медии в първите дни на 2019 година, когато полугол потегли да изкачва Витоша.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР