Протест в с. Галиче иска изселване на фамилията на убиецаНие

...
Протест в с. Галиче иска изселване на фамилията на убиецаНие
Коментари Харесай

Бащата на Андреа: Нямаме държава!

Протест в с. Галиче желае изселване на семейството на килъра
„ Ние страна нямаме. Законът би трябвало да се промени “. Това съобщи бащата на свиреп убитата 18-годишна Андреа. Учетичката бе открита мъртва – изнасилена и с прерязано гърло. Белослатинското село излезе на митинг с искане семейството на 17-годишния палач, който е комшия на момичето, да бъде изселена. Младежът ограбил парите на момичето – 250 лева, изпратени от татко й, който работи в чужбина, и си купил с тях маратонки и таблет. " Положих големи старания да отгледам децата си самичък, да ги изуча. Сега щерка ми е убита ", проплака родителят.

Днес е погребението на Андреа и на него ще участва цялото село.

Жители на Галиче се събраха в центъра му. Хората се проведоха в обществените мрежи. Те желаят доживотна присъда за килъра и смяна на закона.

Хората недоумяват по какъв начин за такова ликвидиране присъдата може да е от 5 до 12 година затвор. Жителите на Галиче обявиха, че сега в селото няма напрежение, само че такова ще се сътвори, когато след 5 година килърът излезе от пандиза поради положително държание. Бащата на Андреа съобщи, че закон, който пази убийците, не е закон.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР