Протест пред сградата на президентството организира коалиция Левицата!“ по време

...
Протест пред сградата на президентството организира коалиция Левицата!“ по време
Коментари Харесай

Мъж с расо и кръст се опита да нападне Кирил Петков пред президентството

Протест пред постройката на президентството провежда коалиция „ Левицата! “ по време на връщането на осъществявания мандат за сформиране на държавно управление. Докато съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков слизаше от автомобила си и се отправяше към входа на институцията, към него се затича един от протестиращите – мъж, облечен в расо и с кръст в ръка. Полицаите реагираха незабавно, хванаха мъжа и го върнаха назад в тълпата.

Малко по-късно от обединението оповестиха, че се разграничават от Атанас Стефанов. Г-н Стефанов в никакъв случай не е бил част от „ Левицата! “, нито част от инициирания от нашата групировка митинг, показват те.

Иначе митингът бе против „ погазването на държавността и политическия цинизъм “ и стартира малко преди представители на „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ да върнат на президента Румен Радев изпълнен втория мандат за сформиране на държавно управление.

Те стачкуваха по думите им против „ незаконната коалиция “ сред ГЕРБ и ПП-ДБ. На площада имаше и двама души, които бяха маскирани като сватбари – Бойко Борисов и Кирил Петков, облечени като младоженка и жених.

От „ ЛЕВИЦАТА “ се афишират срещу „ държавно управление, формирано от партии с хора, които се крият зад имунитети “. Според тях това е национално изменничество.

„ Коалиция ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ (ДПС) не трябва да допира с мръсните си ръце българската конституция. България не е за обмен от продажници и национални предатели “, написаха от „ ЛЕВИЦАТА “ във фейсбук страницата за митинга.

Източник: DarikNews

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР