Протест пред кметството на Лозен след двойното убийство.Два трупа -

...
Протест пред кметството на Лозен след двойното убийство.Два трупа -
Коментари Харесай

Протест пред кметството в Лозен след двойното убийство

Протест пред кметството на Лозен след двойното ликвидиране.

Два натрупа - на момиче на 18 година и 27-годишен мъж, бяха открити в региона на софийското село Лозен тази заран. Те са били убити, обобщава Българска национална телевизия.

Разследващите работят по версията за ликвидиране, има арестуван през нощта - 34-годишен мъж. Той е показал къде е скрил труповете. Те са били открити на разнообразни места.

Намерено е и оръжието, с което е осъществено двойното ликвидиране.

По информация на Народоосвободителна въстаническа армия в основата и на двете убийства стоят пари. Жертвите не били длъжници. Момичето е някогашна другарка на обвинения за убийството, а момчето - негов другар. Вечерта той се срещнал с тях и изискал от тях пари. Отказали му. След което обвиненият поредно ги прострелял.
Той е прочут на полицията. Криминално проявен е за домашно принуждение.

Срещу задържания за двойното ликвидиране край София има досъдебно произвеждане. То е от предходната година и е за предизвиква на гибел по несъобразителност. По време на любовна игра е умряла дамата, с която е бил обвиненият за убийството в село Лозен. Съдът тогава му е определил мярка „ подписка ”. Това е повода той да е на независимост до през днешния ден, когато е задържан за двойното ликвидиране край София.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР