Протест на недоволни граждани се провежда в този момент под

...
Протест на недоволни граждани се провежда в този момент под
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Блокада под прозорците на Радев заради „Промяната“, освиркаха Денков и компания

Протест на недоволни жители се организира в този миг под прозорците на „ Дондуков “ 2, предава кореспондент на ПИК на място. Десетки души са се събрали на площада пред президентството в символ на противоречие с изтеклите информации от скандалния запис на „ Промяната “, че ще се назначават шефове на служби, съгласувани с посолствата.
„ Да защитим нашия суверенитет, като съберем на следващия ден, 29 май в 16.30 часа пред Президентството и изрично да заявим, че България е свободна, самостоятелна и суверенна страна. Не на задкулисието и непознатото брутално вмешателството. Да спрем настъплението на фашизма и политическата свада.
Аз ще бъда в 16.30ч пред президентството, с цел да опазя от предателските лапи моето Отечество “, написа уредникът на митинга ген. Шивиков.
Ген. Димитър Шивиков е някогашен пълководец на 61 Стрямска механизирана бригада, пълководец на батальон по време на задача в Ирак и народен пълководец на 18-ия ни контингент в Афганистан. Той постоянно заема проруски позиции.
Напрежението на митинга ескалира при идването на представителите на „ Промяната “, които би трябвало да получат мандата. Присъстващите освиркаха появяването на акад. Денков и компания.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР