Пространството пред Народното събрание стана първата зона на мир в

...
Пространството пред Народното събрание стана първата зона на мир в
Коментари Харесай

Парламентът стана първата зона на мира в България


Пространството пред Народното събрание стана първата зона на мир в България. Това съобщи ръководителят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев. Той посочи, че в градина “Народно заседание “, намираща се сред служебния вход на Парламента и храм-паметник „ Свети Александър Невски “ е ситуиран палатков лагер, който е самостоятелен като „ Зона на мира “. От партия МИР са безапелационни, че няма и не може да има нито един безапелационен мотив, че ще се реализира мир посредством снабдяване оръжие. Напротив, съгласно тях това е път към нови жертви, ново озлобление и продължаваме на войната.

„ МИР се реализира с разсъдък, разговор и единствено и само с мирни средства. Мир не може да се реализира посредством снабдяване на оръжие, а доставянето на оръжие и каквото и да друга военна помощ на Украйна значи замесване на България във войната, което е равно на национално изменничество “, съобщи ръководителят на партия МИР Симеон Славчев. Той акцентира, че до момента в който болшинството народни представители са подготвени да гласоподават и да дават военна помощ за Украйна, то българското общество е с противоположна настройка и не желае България да бъде въвличана във войната.
-->
" При такова явно противоречие и разминаване в желанието на българския народ и народните представители, касаещ здравето, сигурността, мира и бъдещето на нас и децата ни в родината, то българския народ би трябвало да се произнесе посредством народен референдум “, безапелационен е Славчев и прикани всички българи да се подпишат в подписката с искане за Национален референдум “ЗА МИР И СУВЕРЕНИТЕТ “.

" Няма да позволим българският парламент да въвлече страната ни в тази пагубна за всички ни война. Мирът е национална идея. Мирът е висша полезност, която всички българи би трябвало да отстояват. Именно за това партия МИР приканва всички българи, които са за МИР да поддържат и да посетят първата обособена в България “Зона на мира “ в градинката пред Народното събрание. Там всеки, който желае мир в България ще може всекидневно да се подпише в подписката за народен референдум. Зоната на мира пред Народното събрание е поръчител, че в него няма да бъде гласувано нито едно решение, което да въвлече България във войната “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев. Той дефинира като цялостна замяна и насмешка с българите определеното през вчерашния ден държавно управление с гласовете на ГЕРБ, Политическа партия, Демократична България и Движение за права и свободи.

„ Продължаваме промяната и Демократична България направиха най-голямото изменничество в най-новата ни история, като върнаха на власт ГЕРБ и Движение за права и свободи. Всички ние, които сме по улиците и площадите от 2013-та година, когато Делян Пеевски беше препоръчан и определен за началник на ДАНС, с цел да се борим за правдивост и морал в политика, няма да се предадем. Напротив, всички ние ще излезем още веднъж по площадите и ще пометем националните предатели от Продължаваме промяната и Демократична България и техните съдружни парньори от ГЕРБ. Призовавам “, съобщи още Симеон Славчев. Според него това държавно управление е държавно управление на подмяната, на лъжите, на подмолните сделки и на дълбоката страна.

„ Това държавното управление сплоти мутрите, мафията и шарлатаните и задачата му е да довърши така и така мощно изстрадалия български народ. Българите желаят не евроантлантическо, а същинско българско държавно управление, което да взема решение действителните им проблеми и да пази националните ползи на България. Именно за това приканвам всички почтени, морални и родолюбиви българи да излизат всеки ден на улицата и по площадите и да изразят своята гражданска позиция против подмяната, лъжата и неналичието на морал и нравственос в политиката “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР