Пространство в район Тракия“ е напълно неузнаваемо, видя Plovdiv24.bg. Във

...
Пространство в район Тракия“ е напълно неузнаваемо, видя Plovdiv24.bg. Във
Коментари Харесай

Пловдив може да се гордее с още едно преобразено място, отново в Тракия

Пространство в регион „ Тракия “ е изцяло неузнаваемо, видя Plovdiv24.bg. Във фейсбук претендентът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Костадин Димитров и кмет на региона разгласява видео на това по какъв метод е преобразил фонтана пред ДКЦ V.
Мястото е не просто почистено и ремонтирано, само че към този момент и действа – оборудването е напълнено с вода, поставено е и арт осветяване. Подменена е системата, помпата, хидроизолацията, дюзите.
„ Готови сме с фонтана! А какъв шадраван от страсти е в сърцата ни, представете си!
Благодаря на всички съседи, които ме мотивираха да променим още едно пространство. Благодаря особено и на Яна Кашилска от ДКЦ V за това, че поеха поддръжката! “, показа Костадин Димитров.
Както неотдавна Plovdiv24.bg писа след 30 години пауза фонтанът е освежен, пространството към него също ще придобие нов тип и ще се ремонтира.
Хората от квартала към този момент се събират към фонтана, а мястото лека-полека стартира да става притегателно или както Костадин Димитров споделя – още един оазис в „ Тракия “ и Пловдив.
Това е следващото пространство с мозайки в „ Тракия “, което е актуализирано след взаимните старания на кмета на региона и на самодейност на хората.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР