Просто печеленето на мачове срещу по-слабите отбори в Лига 1

...
Просто печеленето на мачове срещу по-слабите отбори в Лига 1
Коментари Харесай

Галтие предупреди ПСЖ за мачовете в Шампионската лига

Просто печеленето на мачове против по-слабите тимове в Лига 1 и Шампионската лига към този момент не е задоволително за ПСЖ. За да подсигурява, че най-сетне ще премине границата в Европа, той се нуждае от повече изразителни победи против тези тимове и допускането на голове е дребен проблем в последно време. Въпреки въодушевената от Лионел Меси победа с 4:3 против Троа през миналия кръг, Галтие не беше удовлетворен от приноса на своя тим в отбрана.

" Допуснахме три гола, а това е прекалено много ", сподели босът на ПСЖ след мача. " Трябва да го изправим. Вкарахме 11 гола тази седмица, само че допуснахме пет, което е съществено количество. Трите довечера са повече от половината от това, което бяхме позволили до тогава. Ще би трябвало да работим с играчи и да коригираме това, тъй като в Шампионската лига, когато допуснеш три гола, имаш много дребен късмет да спечелиш ", добави Галтие.

В последна сметка трите позволени попадения срещу Троа заплашиха да лишат ПСЖ от нова победа в Лига 1. И до момента в който сега има дребна заплаха да предаде позицията си на върха на таблицата, френският гранд не иска повторение на сезон 2020-21, когато Лил го победи за купата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР