Просто Киро с нови словесни бисери от харвардската езикова школа

...
Просто Киро с нови словесни бисери от харвардската езикова школа
Коментари Харесай

Нови бисери на езиковия феномен Кирил Петков

Просто Киро с нови словесни бисери от харвардската езикова школа на съвещанието на Министерски съвет за НАТО през вчерашния ден:

„ Деескалацията е задачата, която ние като държавно управление си ПОСТАВЯМЕ НА НАЙ-ВИСОК ПРИОРИТЕТ.

От друга страна желая да заявя, че през вчерашния ден свикахме съвещанието по сигурност към Министерски съвет и аз като министър-председател бях осведомен от службите, КЪДЕТО ЩЕ БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ И ВИЕ ...Ескалацията е действителна и българското държавно управление СЛЕДИ НА ЕЖЕЧАСНА БАЗА ВСИЧКИТЕ РАЗВИТИЯ . Мога да ви уверя, че НАШАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ПРЪВ ПЪТ ИМА ИДЕЯТА ДА НЕ съдебномедицинска експертиза КОНСУМАТОР НА СИГУРНОСТ…

НАШИЯТ ИЗБОР Е ДА ПРИОРИТИЗИРАМЕ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ. ЗА ПРЪВ ПЪТ ТОВА Е ОСНОВНИЯТ ПРИОРИТЕТ. И КОГАТО ТОВА Е ОСНОВНИЯТ ПРИОРИТЕТ, ДЕФИЦИТИТЕ РЕАЛНО ЩЕ съдебна експертиза ОТКРОЯТ КЪДЕ СА.
свързани новини72689преди 17 часа225277на 26.01.2022
Армията ТРЯБВА ДА ИМА ПЪЛНА БОЕСПОСОБНОСТ В СВОЯТА ОТБРАНА . Като тактика предлагаме - следим ескалацията… “

А?

Освобождавам всички дефицити на съзнанието си, с цел да „ откроя действително дефицитите “, за които приказва Киро Симпълтъна (A simpleton is an idiot — a person without much common sense or intelligence).

Говори като нещо приблизително сред Форест Гъмп и воин от „ Криворазбраната цивилизация “ на Добри Войников.

Освобождавам дефицитите, само че не ми се получава да вдяна защо иде тирада.

Всъщност той ще деескалира, следейки ескалацията ли? Това ли е нашата тактика, и то на " ежечасна база "? Времевият темпоритъм инцидентен акцент ли е или приоритет, който ще " приоритизира "? Възможно ли е в някакъв миг да не следи на ежечасна база, а на ежеминутна, примерно? В взаимозависимост от ескалацията, в случай че до тогава не я е деескалирал?

" Деескалацията на ескалацията " и " на сигурността потреблението " ми звучи като " на гутуралите палатализацията ", примерно.

Направо " на баба му хвърчилото ".

Много е зле индивидът, такава чак вреда не помня на върха на страната. И другарят Гриша Филипов, и другарят Цветан Цветанов по-смислено приказваха, ей…
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР