Прощавам на сина ми Станислав Александров за думите, изречени пред

...
Прощавам на сина ми Станислав Александров за думите, изречени пред
Коментари Харесай

Съпругът на Сашка Васева отговори на сина им: Прощавам му

" Прощавам на сина ми Станислав Александров за думите, изречени пред Крум Савов. Той не знае какво приказва и евентуално е споделил това, тъй като се е почувствал обиден, че не му обърнахме внимание със Сашка, когато тръгнахме за Германия. Той искаше да пристигна да я види, само че му споделих, че не може, и това го разстрои ".

Това показа пред столичен ежедневник мъжът на Сашка Васева - Христо, който посочи, че с момчето се е виждал два-три пъти в живота си и е изумен, че го упреква в операция и неистина за интервенцията.

Синът на Бакърджиев разгласи в малкия екран на Слави, че има подозрения по отношение на събирането на средства за Сашка Васева. Според младежа били са готови два концерта, които да финансират интервенцията на фолкпевицата, само че са се отсрочили, тъй като не е била получена епикризата на Васева. " Няма такова нещо! Основната интервенция ще е на 1 декември, а към този момент имаше едно вмешателство. Вече съм на ръба на силите си, не дремя по цяла нощ и считам, че докторите си правят съвършено работата ", показа още Бакърджиев.

" Всичко мога да обясня! Докторите работят, Сашка е в най-хубави ръце и се прави оптималното тя да се оправи. Лекарите не желаят да давам подробни сведения, най-малко на този стадий и аз ще запазя безмълвие за всичко, което се случва със положението й ", сподели още Бакърджиев.

Според Станислав, лекарите и в България са имали опцията да образуват у нас задграничен екип, само че мъжът на певицата не бил склонен. " Ето, обади ми се Ивана, която сподели, че ще откри хора, които да извършат интервенцията гратис или с фрапантно по-ниска сума от тази в Германия. Депутати и министри желаят също да оказват помощ, само че желаят Сашка да се прибере в България и тук да я оперират ", твърди Станислав.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР