Пророчества са правели мнозина – светци, учени, писатели, медиуми. Някои

...
Пророчества са правели мнозина – светци, учени, писатели, медиуми. Някои
Коментари Харесай

Ванга, Нострадамус, Волф Месинг – предсказанията на ясновидците

Пророчества са правели мнозина – светци, учени, писатели, медиуми. Някои от предсказанията се сбъднали, други – не. Съвременните предсказатели споделят: сегашното е скъпо, а с цел да измените бъдещето, би трябвало да знаете своето минало и да не бързате да гледате далеко. Ще разгледаме сбъднатите предсказания на едни от най-известните гадатели от предишното:

Ванга

 баба-Ванга

Като дребна Вангелия си играела на доктор и… на сляпа. Завързвала очите си и търсела изгубени движимости. Губи зрението си, откакто на 12 години е отнесена от неочаквана стихия и е открита затрупана от камъни и пръст край една равнища.

По време на Втората Световна война Ванга казвала къде да търсят изгубените бойци, по това време при нея за помощ почнали да идват доста хора.

„ Курск ще потъне под водата и целият свят ще го оплаква “ – когато това предсказване прозвучало от устата на сляпата ясновидка, всички си мислели, че става дума за града. Но за думите на Ванга си спомнили, когато потънала атомната подводница „ Курск “.

Ванга предсказала гибелта на Сталин, разпадането на Съюз на съветските социалистически републики. Много послания съумели да бъдат разтълкувани, едвам откакто се сбъднали. За терористичната офанзива през септември 2001 година Ванга споделила: „ Страх, боязън! Двама американски братя падат, изкълвани от птици стоманени. Вълците вият от храста и почтена кръв се пролива като река. “

При това Ванга е една от дребното, които са говорели ясно. Съгласно знамение, в близко време може да стартира Трета международна война, прочее, за нея Ванга е говорела и по-рано – че може да избухне през 2010, само че не се сбъдна.

Освен това, Ванга предрекла, че поради икономическата рецесия в разнообразни страни ще има всеобщи недоволства и безредици, които ще повлекат след себе си военни конфликти. 2017 година Ванга охарактеризирала като завършек на международната непоклатимост.

Прав ще бъде този, който е по-силен и съумее да вземе всичко от близък си. Ще се стремят към власт единствено с цел да отстояват персоналните си ползи и за по-голяма облага.

Дословно предсказанието на пророчицата звучи по този начин: „ Някъде ще се пролее малко кръв, само че някъде хората, сходно на зверове, ще се раздерат едни други гледката на кръв няма да им бъде ужасна, а в противен случай, ще ги опияни и ще ги тласне към нови зверства, което не може да не се отрази на бъдещето “.

Нострадамус

 Нострадамус

Мишел Нострадамус – френски доктор и лекар на науките. Издавал годишник с предсказания по месеци. Той нееднократно предупреждавал, че „ поради опцията от щета за сегашното и изключително за бъдещето “ съзнателно излага своите предсказания в най-неясни, загадъчни изрази.

В неговите пророчества има малко съответни дати и имена. Своите видения Нострадамус зашифровла и записвал на комбинация от четири езика – латински, старофренски, италиански и гръцки.

Това, което се сбъднало – терористичният акт от 2001 година. Пророчеството звучало по този начин: „ Небето ще гори на четиридесет и пет градуса. Пламъците ще доближат великия нов град, незабавно ще се вдигне голям пламък. Хладно и грубо сърце ще донесе кръв. Няма да има благосклонност за никого “.

Учените интерпетират „ 45 градуса “ като отпратка към разположението на Ню Йорк (б.р.-действителната широчина е 40*47’N) или на постройката, която при рухването образувала ъгъл от 45 градуса със земята.

Според Нострадамус е допустимо през 2017 година да се роди неповторимо дете, притежаващо свръх познания за човечеството. С възрастта това дете ще има толкоз велико господство, че ще у се покланят като „ цар на света “.

Месията ще се роди в страна, където „ гората е студена, а наоколо до мястото на раждане има гора, цялостна с малахит “. Разкодирайки данните, учените предположили, че това може да бъде Франция или Урал.

Волф Месинг

 Волф-Месинг

Волф Месинг е руски естраден актьор, издаден с психическите опити „ по четене на мисли “ на феновете.

В средата на предишния век Месинг бил извънредно известен и съветвал даже Сталин. Между другото, предсказанието, което едвам не коствало живота на младия Волф Месинг прозвучало от сцената на спектакъл в Берлин.

Както по-късно самичък написа в своите записки, видението за бъдещето го споходило ненадейно и неконтролируемо. Точно по тази причина пред цялостна зала с немски офицери Волф Месинг предсказал началото на Втората международна война. Но по-късно от устата му прозвучало най-страшното знамение – „ фашисткия режим го чака неминуем провал “.

Както разказали очевидци, видението на Месинг било толкоз мощно, че той приказвал без спиране съвсем половин час, а по-късно просто рухнал на сцената.

По време на Великата Отечествена война Волф Месинг, към този момент прочут в Съюз на съветските социалистически републики, бил евакуиран в Новосибирск, където траял речите си. Измъчените от войната хора изпълвали концертните зали и по няколко пъти идвали на представленията, с цел да видят същински чудеса.

Но майките и дамите, отправили синовете и мъжете си на фронта ги интересувало единствено едно – живи ли са мъжете. Хиляди хора му пишели и се пробвали да го видят след сеанса, само че Месинг отказвал да приказва за това. Обяснението било малко: „ Не мога да направя щастливо едно семейство и да лиша от вяра десетки други “.

Но въпреки всичко Волф Месинг подарил основната вяра на хората, назовавайки датата на края на войната. Случило се през 1943 година на сеанс в Новосибирския оперен спектакъл. Един от феновете просто му подал записка, на която имало са един въпрос: „ Кога ще свърши войната? “

Прочитайки, Месинг незабавно показал дата – 8 май, само че година не споделил.

През 1953 година Месинг отишъл на банкет на Сталин, с цел да помоли да приключи гоненията на евреи в Съюз на съветските социалистически републики. Но вождът даже не желал да го изслуша. Тогава Волф Григориевич предсказал, че гибелта на Сталин е близо и че той ще почине на еврейски празник.

Така и станало – на 5 март 1953 година, когато целият юдейски свят отбелязвал Пурим (празник, отдаден на спасяването на евреите в Персидската империя от подлия план на Аман, любимец за персидски цар), Сталин умрял от мозъчен кръвоизлив.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР