Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн сподели, че следващият мач

...
Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн сподели, че следващият мач
Коментари Харесай

Кобрата и Джошуа ще се бият на Острова

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн показа, че идващият мач на англичанина „ съвсем несъмнено ” ще бъде против Кубрат Пулев и конфликтът ще се състои във Англия, заяви gong.

Мъститият управител показа в изявление пред британските медии, че е бил инструктиран от Джошуа да не отстъпва в договарянията и да упорства за мач на родна почва.

Както е известно, не липсват предложения за грандиозния мач от редица страни от Близкия Изток и Африка, от щаба на Джошуа са безапелационни, че той ще бъде в Англия или Уелс. Именно заради тази причина се бавят и договарянията сред двата лагера. Те публично би трябвало да приключат на 31 януари.

„ Почти несъмнено е, че това ще бъде идващият мач на Джошуа и съвсем несъмнено е, че той ще бъде във Англия. Проблемът с Кубрат Пулев е, че той желае да направи колкото се може повече пари от този конфликт. Във Англия няма толкоз доста пари, колкото другаде по света, само че инструкциите от Антъни са, че той желае идващия му мач да бъде вкъщи ”, разяснява Еди Хърн.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР