Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн посъветва потенциалния съперник на

...
Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн посъветва потенциалния съперник на
Коментари Харесай

Промоутърът на Джошуа: Паркър, вдигни си телефона!

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн посъветва евентуалния противник на англичанина - Джоузеф Паркър - да си вдигне телефона и да не води договаряния за възможен сплотяващ двубой за три международни трофеи в тежка категория през обществените мрежи.

“Не знам какво са споделили на Паркър, само че известието му в обществените мрежи не е правилно. Дори не са дали отговор на офертата ми, а само разправят по какъв начин някой си споделил нещо на някого някъде си. Ако в действителност желаят да създадем мача, не би трябвало да го вършат през обществените мрежи. Говорихме един път и сега е нужно да намерим компромисен вид, това е мач, който желаеме. Ако и те го желаят, дано приказват с нас. Паркър да си вдигне телефона”, сподели Хърн пред Sky Sports.

.@anthonyfjoshua thanks for offering me less than half of what you paid Martin, to unify! Do you really want to fight? Make a serious offer #NeverBeenDropped @d_higgins_duco @EddieHearn
— Joseph Parker (@joeboxerparker) November 15, 2017
Той приказва след изявлението на промоутъра на Паркър, че от лагера на Джошуа пратили смехотворна оферта, а пък самият боксьор разгласи в обществените мрежи, че му предложили по-малко пари, в сравнение с е взел Чарлс Мартин за мача си за международната купа на IBF с Джошуа през 2016 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР