Промоцията е по повод облекчаването на мерките за влизане в

...
Промоцията е по повод облекчаването на мерките за влизане в
Коментари Харесай

Wizz Air пусна полети до Великобритания за 19,99 лв.

Промоцията е във връзка облекчаването на ограниченията за влизане в островната страна и пасажерите могат да се възползват от нея в този момент на
Wizz Air, най-бързоразвиващата се самолетна компания в Европа, предлага супер преференциална цена от 19,99 лева.* през днешния ден и на следващия ден за полетите си до Англия. Промоцията е годна за всички пасажери и за определени полети с дата до 28 февруари 2022 година За да се възползват от офертата, клиентите би трябвало да създадат резервация до среднощ на 7 януари 2022 година на или през. Към момента Wizz Air предлага постоянни полети от България до две лондонски летища – Лутън и Гетуик, като всички полети на самолетната компания се правят при засилени хигиенични ограничения.

Промо цената на полетите на WIZZ идва откакто държавното управление на Англия разгласи промени в COVID-правилата за пътешестване до и в страната. От този петък ще бъде отстранено условието посетителите да се подлагат на PCR проби преди тръгване и да се слагат под карантина при идване, до момента в който не получат негативен тест.

Лондон, столицата на Обединеното кралство, е една от най-популярните туристически дестинации в света и един от най-оживените и богати на забележителности градове. Списъкът с местата, които наложително би трябвало да посетите в британската столица, е безконечен – Бъкингамския замък, Тауър Бридж, Биг Бен, Лондонската кула, Британския музей, Уестминстърското абатство, Лондонското око, Катедралата Сейнт Пол, Хайд парк, Природонаучния музей, Шекспировия спектакъл „ Глобус “ и още доста. Любопитен факт е, че Лондон е един от градовете с най-вече безвъзмездни забележителности. Тук можете да прекарате повече от седмица, разглеждайки такива без да похарчите за това нито пени!

Ако към момента не сте били в Лондон или сте били, само че градът ви е на сърце и желаете да се върнете, в този момент е моментът за резервация на. Промо цената от 19,99 лева.* за определени полети от и до летищата Лутън и Гетуик в британската столица е годна до среднощ на следващия ден, 7 януари. Така че побързайте да се възползвате и да си подарите вълнуващо странствуване. Wizz Air припомня и, че от 1 юли 2021 година Европейският съюз публично вкара дигитален Коронавирус документ. Той разрешава на притежателя му да пътува в границите на Европейски Съюз без наложителна карантина и в избрани случаи даже без да показва отрицателен PCR тест или бърз антигенен тест. Цифровият Коронавирус документ на Европейски Съюз самичък по себе си не е документ за пътешестване и не замества другите наложителни документи за пътешестване като годна персонална карта или паспорт. По-подробна информация за цифровия Коронавирус документ е налична на на Европейския съвет. Всеки български жител може да съобщи подобен нa.

Wizz Air също общително напомня на пасажерите да се срещнат със строгите здравни и хигиенични ограничения, въведени от превозвача за отбрана на пасажерите и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air към този момент филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията включват ограничения като съблюдаване на физическа отдалеченост, обезпечаване на извънредно чиста среда на борда и ограничение на всевъзможни ненужни обществени контакти, тъй че пасажерите на WIZZ да се усещат уверени, че пътуват безвредно до мечтаната дестинация.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР