Проливен дъжд на автомагистрала Тракия малко след 14.00 часа днес.

...
Проливен дъжд на автомагистрала Тракия малко след 14.00 часа днес.
Коментари Харесай

Ужас! Какво става на АМ Тракия

Проливен дъжд на автомагистрала " Тракия " малко след 14.00 часа през днешния ден. Кадрите бяха оповестени от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Видеото е направено в региона на разклона за Раковски, оповестява " Пловдив24 ".

През нощта над по-голямата част от страната облачността ще е забележителна. На доста места в западната половина от страната ще има превалявания от дъжд, по-значителни в централните региони на Дунавската низина. В Източна България вятърът ще отслабне и ще е до сдържан от север-северозапад. Утре преди обяд, на множеството места преваляванията в Северна България ще спрат и облачността ще се раздра. 

Над Западна и Централна България към и след обяд още веднъж ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. По-значителни ще са в Рило-Родопската област и западната част на Горнотракийската равнина. Възможни са и градушки. В източните региони ще доминира слънчево време. Ще духа слаб в Източна България до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 26° и 31°, в София към 25°. 

Над планините облачността ще е забележителна, след обяд - купесто-дъждовна. Ще има превалявания от дъжд, на доста места и гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 21°, на 2000 метра - към 13°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Вятърът последователно ще отслабва, ще е до сдържан и ще се ориентира от север-северозапад. Максималните температури ще са 28-30°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР