Пролетта вече е тук, а вие все още не сте

...
Пролетта вече е тук, а вие все още не сте
Коментари Харесай

6 ефикасни упражнения за дупе и бедра

Пролетта към този момент е тук, а вие към момента не сте почнали да влизате във форма?

Бързо спирайте с тортичките и се захващайте с тренировки, в случай че желаете да изглеждате съвършени в банския това лято.

Ние пък сме ви подготвили една страхотна серия от извършения, с която ще изваете по този начин мечтаните дупе и бедра. Ако ги вършиме постоянно, можете да свалите цялостен размер. Запомнете, че всички извършения се вършат 3 пъти по 10 повторения.

Ето и самите извършения:

Застанете с крайници на широчината на раменете, пръстите би трябвало да сочат на открито, а ръцете да са на кръста. Клекнете до момента в който бедрата са успоредни на пода, по-късно се повдигнете на пръсти (както е показано). Задръжте по този начин към 15 секунди и още веднъж стъпете на пода. Повторете.

С крайници на ширината на раменете, се наклонете надолу и опрете пръстите на ръцете на пода. Повдигнете бедрата, като дупето би трябвало да сочи към тавана, а коленете да са леко свити (както е показано). Върнете се в начална позиция. Повторете.

Застанете с крайници на ширината на раменете, с ръце на кръста. Клекнете, по-късно се изправете и с подтик изтеглете десния крайник напред, като че ли ритате топка. Ръцете би трябвало да са като на картинката. Направете същото и с другия крайник. Повторете.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР