Пролетта вече чука на вратата и любовта започва да се

...
Пролетта вече чука на вратата и любовта започва да се
Коментари Харесай

Бебета или главоболия? Ето какво чака зодиите през март

Пролетта към този момент чука на вратата и любовта стартира да се носи във въздуха. Дали ще сте от късметлиите, които ще се влюбят този месец, или ще има облаци на сантименталния небосвод? Вижте какво ще се случи на всяка зодия през март:

Овен

Не е изключено през март да се сблъскате с дребни проблеми с обичания ви човек. Разбира се, постоянно има метод да избегнете спора и ненужните разногласия, тъй че най-добре направете тъкмо това. Опитайте се да не обвинявате другия за грешките и минусите му, написа struma.bg.

Телец

Не създавайте непотребни драми и не спорете с колегата си, изключително в случай че имате някакви терзания, подбудени от ревнивост и възприятието ви за благосъстоятелност. Звездите ви дават обещание необикновен месец, в който можете да постигнете доста в битово и материално отношение.

Близнаци

Март няма да ви донесе по този начин мечтаното успокоение във връзката. Ще се чувствате като в „ затвор ”, като че ли стените ви притискат. Искате да се измъкнете, само че не знаете по какъв начин. Няма да сте удовлетворени от нищо и това безспорно ще стави своя отпечатък.

Рак

Ако в действителност желаете да срещнете сродната си душа, забравете за визиите си за съвършен сътрудник и пренаредете вътрешния си свят. Някои от старите ви проблеми ще припомнят още веднъж за себе си. Много е значимо този път да ги разрешите съществено.

Лъв

Мартенският месечен хороскоп вещае, че интервалът ще ви донесе грандиозни събития. Някои от тях ще ви „ подкосят коленете ”, само че сигурно няма да ви е скучно. Ако пък имате човек до себе си, може да извършите по този начин мечтаните промени в дома.

Дева

През първия месец на пролетта ще се радвате на схващане, грижа и деликатност от страна на половинката. Или другояче казано – ще царува естетика. Някои от вас може би ще се решат на значимата стъпка да станат родители.

Везни

Родените под знака на Везни ще се радват на благоденствие в персонален проект. Основното предписание обаче е да не поглеждате обратно. Бъдете откровени в връзките си и не се вслушвайте в препоръките на приятелите ви, тъй като има действителен късмет да ви подведат, въпреки и не преднамерено.

Скорпион

Колкото и да обичате да премисляте нещата в задатък, през март ще се наложи да вземете стремително някои решения. Въпреки това се пробвайте да не бързайте с всичко, насладете се на момента. Обвързаните от вас може да се сблъскат с спорове, подбудени от желанието им да преобладават непременно.

Стрелец

Има един значим урок, който ще би трябвало да научите през март, а точно – не се връщайте към предишното си. Ако сте самотни в любовта – може би би трябвало да деянията повече интензивност, в случай че харесвате някого.

Козирог

Обърнете повече внимание на обичаните си хора. Опитайте се да си дадете повече време за отмора и занимания, тъй като интервалът е пъклен подобаващ за прочувствено другарство.

Водолей

Имате всички нужни предпоставки да подсилите основите на връзката си. Много е значимо обаче да не се подлъжете от подправени идеали и да се забъркате в любовни афери.

Риби

Запомнете, че някогашните сътрудници единствено могат да ви навредят в сегашния живот. Забравете за илюзиите, с които живеете в главата си. Ако към този момент сте в сериозна връзка, ще имате опцията да се радвате на хубави страсти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР