Пролетта е време за премиери в ефира на Bulgaria ON

...
Пролетта е време за премиери в ефира на Bulgaria ON
Коментари Харесай

Мерилин Монро и Агата Кристи по Bulgaria ON AIR

Пролетта е време за министър председатели в ефира на Bulgaria ON AIR. През април и май националната политематична телевизия стартира да излъчва хитови продукции, спечелили сърцата на милиони фенове по целия свят. Още в края на април потегля американска тв продукция, спечелила премия на Гилдията на режисьорите в Канада. На 25 и 26 април от 20,30 часа гледаме минисериала „ Тайният живот на Мерлин Монро ”. Зрителите ще проследят тайните на една от най-мистериозните дами в шоубизнеса. Филмът е основан на едноименния бестселър на авторитетния биограф Дж. Ранди Тараборели и показва битието на най-голямата прелъстителка в седмото изкуство на предишния век. В кожата на ММ влиза Кели Гарнър, а майката на секс признака играе Нейно величество Сюзан Сарандън. В две следващи недели феновете ще видят малко известни обстоятелства за най-популярната русокоска в света и ще схванат дали е съумяла да пребори демоните си.

Още доста секрети от света на шоубизнеса ще бъдат разкрити в хитoвия американски сериал „ Нереално “. От 27 април всяка делнична вечер от 20,30 часа епизодите надникват зад кулисите на известно риалити шоу, в което богат мъж търси своята годеница. Зрителите ще видят какъв брой действителни са риалити форматите и къде е границата сред истината и фалша. Провокативната продукция е основана от Марти Ноксън и Сара Шапиро. В основната роля влиза Шири Апълби, другите са Крейг Биерко, Фреди Строма, Джош Кели, Натали Кели и други.

Безброй загадки и мистерии чакат феновете на Bulgaria ON AIR и през май с два минисериала, екранизации по романи на Агата Кристи. На 3 май от 19,30 часа стартира „ Свидетелят по обвиняването “. Тв продукцията е основана на едноименната история на британската авторка от 1925 година. В три следващи недели минисериалът разплита бруталното ликвидиране на богатата и блестяща англичанка Емили Френч, в чиято роля влиза холивудската актриса Ким Катрал - известна като Саманта Джоунс в „ Сексът и градът “, за която получава „ Златен глобус ”.

От 24 май потегля друга качествена тв продукция от Острова, основана на най-продавания престъпен разказ в света и седма най-популярна книга на всички времена - „ Десет дребни негърчета “ на Агата Кристи. Лентата се споделя „ След това нямаше нищо ”.

В три поредни недели от 19,30 часа феновете ще се насладят на психологическия трилър, в който десетима непознати са събрани дружно на зарязан остров, покрай крайбрежната линия край Девън в Северна Англия. Оказва се обаче, че не са сами – тайнствен палач стартира да ги убива един по един, следвайки текста на детска песничка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР