Пролетта е най-доброто време да си припомним, че здравето се

...
Пролетта е най-доброто време да си припомним, че здравето се
Коментари Харесай

Витамините, които да подарите на тялото си тази пролет

Пролетта е най-хубавото време да си напомним, че здравето се крие в природата. Така както тя се самовъзстановява, в случай че сме я замърсили, по този начин и ние можем да си върнем оптималния баланс, като водим здравословен метод на живот.

Добре знаем, че са нужни най-малко 20-30 минути излагане на слънце всеки ден, с цел да натрупаме нужните ресурси от витамин D. Пълноценното хранене пък е отговорно за дневната доза витамини и макронутриенти. В динамичното всекидневие постоянно актуалният човек не съумява да си ги набави.
 Филип Аврамов осмя селфито на министъра на културата 9 апр 2022 | Министърът на културата Атанас Атанасов (ПП) пусна нетипично видеопослание от кабинета си нощес, което обиколи...
Истината обаче е, че имунната система е комплициран механизъм, който от самото начало брани организма ни от външни врагове, като има потребност от нашата поддръжка. Най-добрият метод да кажем решително „ Hasta la vista “ на пролетната отмалялост е като посегнем към богатата кошница с блага, която носи новият сезон.

Вече повече от 60 години Cappy е синоним на извънредно вкусни сокове, нектари и плодови питиета за цялото семейство, чиито усети, дизайни и опаковки не стопира да усъвършенства и развива. На прага на пролетта следващата иновация на марката предизвика сетивата и настроението със свежи супермиксове от плодове и зеленчуци, осигуряващи спомагателни изгоди за вярното поддържане на салдото от витамини и минерали.

Новата премиум линия сокове Cappy Enhanced Blends ще зарадва ценителите на уравновесения метод на живот с два истински усета във функционална опаковка от 1 литър, които освен способстват за поддържането на добра форма посредством подкрепяне на естествената функционалност на имунната система, на костите и на мускулите, само че и вършат старта на деня по-приятен и пълностоен с изненадващо комбиниране на обичани плодове и зеленчуци.



В сезона на възраждащия се живот Cappy Strength Support подарява с ново свежо чувство небцето с чудесния си смесен усет на портокал, манго, ябълка и праскова, до момента в който значимият витамин D способства за поддържането на естественото положение на костите и естествената функционалност на мускулите.

Брандът предлага и още една изненада. Новият Cappy Immunity Support дава обещание същинска приятност и прохлада с истинския микс от портокал, праскова, морков и ябълка, а скъпите витамин С, витамин В12 и цинк подкрепят естествената функционалност на имунната система. И всичко това – в комфортна еднолитрова опаковка, подобаваща както за обичаните фамилни събирания у дома или навън, по този начин и за всички моменти от всекидневието, в които желаеме да създадем нещо положително за себе си и околните си хора.

„ Щастливи сме, че с помощта на линията Cappy Enhanced Blends отваряме нова страница в над 60-годишната история на триумфа на Cappy, отдадена на разбирането, че природата може да предложи всичко належащо за пълноценното и уравновесено начало на всеки наш ден. Вярвам, че със своите вдъхновяващи усети и висококачествени съставки, новите Cappy супермиксове ще подарят още една свежа и богата на витамини и минерали причина за ухилен старт на деня на потребителите ни “, сподели Дора Стрезова-Николова, изпълнителен шеф на Кока-Кола България.

Новите супермиксове Cappy Strength Support и Cappy Immunity към този момент са налични за всички, които държат на високото качество и обичат да съчетават приятното с потребното в името на добре уравновесения жанр на живот.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР