Прокурорският син от Перник Васил Михайлов е бил настанен в

...
Прокурорският син от Перник Васил Михайлов е бил настанен в
Коментари Харесай

Прокурорският син пропищя от бургаските пандизчии. Ревна в съда: Подиграват ми се! Не им давайте да…

Прокурорският наследник от Перник Васил Михайлов е бил настанен в килия дружно със съществени незаконни престижи в Бургаския затвор. 19-годишният пехливанин бил по-нисък от тревата и не смеел да се отваря на батките. Това описаха импровизирано чиновници на Съдебна защита преди съвещанието на Бургаския областен съд.
Синчето ще остане най-малко 10 дни в Бургас, защото се явява на дело пред Районния съд по обвиняване за меле пред плажно заведение в Созопол от лятото на 2021 година Заседанието в петък бе отсрочено за 11 април, защото потърпевшият от побоя Петър се оказа нередовно свикан и не се яви, предава Телеграф.
Обитатели на зандана край морето съумели да свият сармите на перничанина, който в Софийския затвор се забърка в спор с джигита Георги Семерджиев.
В правосъдната зала пък Васил Михайлов помоли арбитър Мая Стефанова да изгони публицистите, които му задаваха въпроси по какъв начин се усеща в Бургаския затвор.
„ Те ми се подиграват, не им давайте да ме снимат “, настоя пернишкия пехливанин. Думите му обаче не трогнаха правосъдния състав, който просто отсрочи делото за последваща дата. Набързо конвоиращите го закопчаха с белезници и водиха при новите му съкилийници.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР