Прокуратурата в Разград повдигна обвинение на 34-годишен мъж, който заблуждавал

...
Прокуратурата в Разград повдигна обвинение на 34-годишен мъж, който заблуждавал
Коментари Харесай

Мним любовник ощети жена с над 130 хил. лева в Разград

Прокуратурата в Разград повдигна обвиняване на 34-годишен мъж, който заблуждавал дълго време жена за набиране на имотна полза. Вредата, която той е нанесъл, се равнява на към 136 000 лв., оповестяват от държавното обвиняване.
В хода на следствието е открито, че обвиненият заблудил пострадалата, че имат сериозна връзка. Тя била поддържана посредством връзка в интернет и по телефона в интервала от март 2018 година до май 2020 година През това време Я.Я. неведнъж търсел финансова поддръжка от своята жертва, като употребявал разнообразни аргументи за усложнението си – адвокатски възнаграждения, подготовка на документи, правосъдни разходи и други Жената изпращала на обичания си пари, златни украшения и други движимости на обща стойност към 136 000 лв.. Средствата били превеждани по банков път, по пощата и през разнообразни финансови институции. Бижутата пък били предадени персонално на мъж, показал се за юрист на обвинения.
Работата по доказване и документиране на осъщественото закононарушение продължава. С разпореждане на наблюдаващ прокурор от Районната прокуратура в Разград Я.Я. е арестуван за период до 72 часа. Престои да бъде импортирано искане до Районния съд в града за налагане на най-тежката мярка за неотклонение - „ задържане под стража”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР