Прокуратурата има сериозен проблем по делата срещу прокурорския син Васил

...
Прокуратурата има сериозен проблем по делата срещу прокурорския син Васил
Коментари Харесай

Нов проблем: Свидетели и жертви треперят от ужас да дават показания срещу прокурорското синче

Прокуратурата има сериозен проблем по делата против прокурорския наследник Васил Михайлов, тъй като очевидците треперят от него и ги е боязън да дават показания. Това разкриха пред lupa.bg магистрати от Съдебната палата.
Сприхавият манталитет на престъпната фигура, който е наследник на някогашния към този момент прокурор Бисер Михайлов, плаши освен очевидците, само че и жертвите на издевателството му.
Пострадалият от побоя в Созопол Петър Гюров, със строшен нос, отхвърли да бъде страна по процеса.
Именно това докара до обстоятелството, че младият хулиган получи единствено пробация и парична санкция.
100 часа безплатен труд ще би трябвало да постави прокурорският наследник Васил Михайлов от Перник поради побой в Созопол през лятото на 2021 година
Той подписа съглашение с районната прокуратура в Бургас.
Пробацията включва три ограничения, посочи представителят на районната прокуратура Зорница Щърбева. Първата е наложителна регистрация по сегашен адрес в Перник, явяване за автограф два пъти седмично при пробационен чиновник за период от 1 година и 6 месеца. Втората мярка е наложителни пробационни срещи за същия интервал, а третата – 100 часа безплатен труд в границите на година.
Осъдените с тази мярка чистят градинки, метат улици и поставят труд в интерес на обществото, без да им се заплаща са това.
Какво тъкмо ще работи прокурорският наследник, занапред ще се посочи, обясниха от прокуратурата.
Припомняме, че Васил Михайлов бе притеглен като обвинен за това, че на 31.08.2021 година, на алея в Созопол блъснал с пестник в региона на лицето на Петър Гюров, като съзнателно му предизвикал междинна телесна щета, изразяваща се в дисторция на носа. Наложило се да му вършат тотална реорганизация на носа, което предизвикало на потърпевшия непрекъснато разстройство на здравето, показват от обвиняването.
От шубе пострадалия отхвърли да има каквито и да е искания към побойника от Перник.
Подобна е обстановката и с другите пострадали на експанзията на Васил Михайлов. Обвнителите са уверени, че жертвите на младия гамен са доста повече, само че те не са подавали сигнали от боязън от вероятно възмездие.
Прокурорският наследник от Перник е с 8 обвинявания, осъществени за 7 месеца след дузина сигнали за принуждение против него.
Заради издънките на сина си, татко му Бисер Михайлов, който го дефинират като взаимен и обективен обвинител, бе заставен да се отдръпна от апетитната си работа като магистрат.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР