Прокудената България се припозна в Слави Трифонов. Надежда в него

...
Прокудената България се припозна в Слави Трифонов. Надежда в него
Коментари Харесай

Недков: Зад Слави застана прокудената България

Прокудената България се припозна в Слави Трифонов. Надежда в него видяха хората, които изгубиха илюзиите си по време на прехода. Тази теза отбрани писателят Димитър Недков в изявление за България он ер. Авторът на паметните романи „ Знакът на българина ” и „ Президентът ” стартира разбора си за резултатите от изборите в неделя, тръгвайки от името на новата партията. И напомни, че Слави Трифонов стартира с Ку-Ку, което, откакто бе свалено от екран и насила да излъчва от мазето с паяжини на прочут столичен хотел, се преименува на „ Хъшове ”. Днес виждаме протеста на тогавашните хъшове, сподели Недков. И акцентира, че за „ ИТН ” са дали своят вот както децата на тези, които преди 30 години са стегнали куфарите и са напуснали България, принудени да търсят по-добър живот зад граница, по този начин и тези, чиито родители на останали тук и на понесли на плещите си всички негативи на прехода.

Писателят утопист продължи разбора си с личността на Слави Трифонов. Той  напомни прогнозата си от края за 2019 година, че 2020-а ще е годината на титаничния конфликт на двойното его – на президента и на премиера. Тя се сбъдна, видяхме до какво докара. Сега се появи третото его и пред него другите две ще открият, че всяко противоположно е било като детска приказка, сподели Недков.

За разлика от систематичните партии, които слушат аматьорски пиари и аматьорски политмейкъри, партията на Слави се движи от професионални сценаристи, акцентира Недков. И съобщи: „ Ние гледахме предизборна акция – пантомима, безмълвна. Слави бе като Диоген Синопски, който измежду бял ден с факла в ръка безмълвно обикаля агората,  търсейки „ най-малко един естествен човек ”. Въпросът е какво ще стане, когато Слави в ролята на Диоген срещне нашия Александър, към момента Велики /още месец/. Дали ще му каже, както античния мъдрец: „ Махни се, че ми засенчваш слънцето ”? И дали нашия Александър ще му отговори като в притчата: Ако не бях Александър Велики, бих желал да съм Диоген? ”.

Професионалните пиари имат за цел да отстранен всички дефекти от лицето, чийто облик ваят, да го отдалечат от хората и да го обожествят, до момента в който професионалните сценаристи имат за цел да вършат история, в която фенът да се припознае. Да каже: Аз съм Слави, изясни още Недков.  Според писателя с влизането на Слави като втора мощ в Народното събрание времето на илюзиите свърши. Въпросът е дали той и „ ИТН ” ще съумеят да възродят опустялата българска земя, с най-плодородния чернозем, в която през днешния ден е буренясват гробовете на хората от прокудената България, заключи писателят.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР