ПроКредит Банк от днес предлага на своите клиенти услугата Apple

...
ПроКредит Банк от днес предлага на своите клиенти услугата Apple
Коментари Харесай

ПроКредит Банк предлага Apple Pay на клиентите си

ПроКредит Банк от през днешния ден предлага на своите клиенти услугата Apple Pay. Това е по-безопасен, по-сигурен и благонадежден метод за заплащане, посредством който клиентите могат да избегнат потреблението на платежната си карта, докосването на физически устройства или обмена на пари в брой. Дигиталният способ употребява функционалностите на iPhone, с цел да отбрани всяка трансакция.

Само посредством слагане на своя iPhone или Apple Watch покрай ПОС терминал, клиентите могат да създадат безконтактно заплащане. Всяка покупка с Apple Pay е предпазена, тъй като се удостоверява с лицево различаване, пръстов отпечатък или ключова дума на устройство. Apple Pay се употребява в магазини за хранителни артикули, аптеки, таксита, заведения за хранене, кафенета, магазини за търговия на дребно и доста други места.
-->
Клиентите също по този начин могат да употребяват Apple Pay на iPhone, iPad и Mac, с цел да вършат по-бързи и по-удобни покупки в приложения или онлайн, без да се постанова да основават сметки или неведнъж да вкарват информация за доставка и фактуриране. Apple Pay улеснява заплащането на доставки на храна и хранителни артикули, онлайн извършване на покупки, превоз и паркиране, както и доста други. Apple Pay може да се употребява и за осъществяване на заплащания в приложения на Apple Watch.

Сигурността и поверителността са в основата на Apple Pay. Когато клиентите употребяват кредитна или дебитна карта с Apple Pay, действителните числа на картата не се съхраняват на устройството, нито на сървърите на Apple. Вместо това данните на картата се подменят с случаен неповторим номер, криптиран и несъмнено съхранен в Secure Element, общоприет за промишлеността сертифициран чип, предопределен да съхранява безвредно информацията за заплащане на устройството.

Apple Pay се настройва елементарно. Просто отворете приложението Wallet, докоснете знак + и следвайте стъпките, с цел да добавите кредитни или дебитни карти на ПроКредит Банк. След като клиент добави карта към iPhone, Apple Watch, iPad и Mac, той може да стартира да употребява Apple Pay на това устройство незабавно. Клиентите ще продължат да получават всички преимущества, предлагани от картите на ПроКредит Банк.

За повече информация по отношение на Apple Pay, апелирам посетете:.

За повече информация по отношение на ПроКредит Банк, апелирам посетете.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР