Прокълнат джип е отнел живота на Милен Цветков. Аудито Q7,

...
Прокълнат джип е отнел живота на Милен Цветков. Аудито Q7,
Коментари Харесай

Прокълнат джип убил Милен

Прокълнат джип е лишил живота на Милен Цветков. Аудито Q7, с което надрусаният Кристиан Николов (22 г.) се заби в субаруто на журналиста, е аварирало и през 2015 година Според делото зад кормилото е била майката на Кристиан - милионерката и съдружничка на алкохолния необут Миню Стайков Десислава Пешева- Николова. В късните часове 2 октомври 2015 година джипът без причина нахлул в насрещното платно и се забил челно в рено. Мъжът в него се отървал със строшен крайник. Николова е била наказана да заплати 1000 лева санкция. Потърпевшият пък получил 25 000 лева обезщетение от осигурител.
Сега Николова е била разпитана за първата злополука поради подозрения, че тогава може да е поела отговорност за случай, породен от сина й Кристиан, който по това време е на 17 година и е нямал брошура. Получава я през 2016 година Върховна касационна прокуратура е иззела това завършено дело и в случай че се съберат доказателства, може да го възобнови, заяви Българска национална телевизия.

Фаталното Ауди Q7 с номер СА7222ХА се води благосъстоятелност на компания „ Десислава Пешева-Комерс ” Едноличен търговец, която се занимава с винопроизводство. Както към този момент стана ясно, купено е с европари. Собственичката Десислава Крумова Пешева-Николова е изпълнителен шеф на " Винпром Карнобат ". Тя е съучастник на обвинения за данъчни измами и пране на пари Миню Стайков в „ Сис индъстрис ”, „ Топаз продакшън ” и Винпром „ Карнобат ”. Във компания „ Апелативен съд ОПТИМУС ” ЕООД Пешева е съучастник с бащата на джигита - Асен Александров Николов, който е обвързван с нея в още 8 компании.


Икономическата полиция стартира инспекция освен на средствата, с които е закупен първокласният джип, само че и на цялото имотно положение на Николова. ПИК разкри, че тя живее в къща за над 2 милиона лв.. Луксозният парцел е на ул. " Любен Каравелов " 72 в столицата и старите софиянци го знаят като най-красивата къща на улицата. По-рано домът е бил Гьоте институт и Сервантес център.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР