Произведен на пшеничена основа, с нотки на хвойна, кориандър, ангелика,

...
Произведен на пшеничена основа, с нотки на хвойна, кориандър, ангелика,
Коментари Харесай

Какви са тайните съставки на джина, който вари Брад Пит

Произведен на пшеничена основа, с нотки на хвойна, кориандър, ангелика, женско биле, розов грейпфрут, лимон и портокал - тази комплицирана композиция от съставки е в основата на новия джин на Брад Пит. Алкохолната напитка носи името The Gardener French Riviera Gin и беше показана по време на кинофестивала в Кан.

Джинът беше показан в емблематичния първокласен хотел " Карлтън " на Френската Ривиера. Специално за случая беше основан и коктейл на име " Тайната градина ", който по информация на " Холивуд рипортър " се е продавал на цена от 32 евро. Именно публицист на изданието бе един от първите, дегустирали коктейла с джина на Брад Пит. Това е редакторът Ребека Кийгън, която дефинира напитката като " изтънчена и класическа ".
-->
Брад Пит е основал своята марка джин дружно с дестилатора Том Никол и Матийо Перин от фамозната френска винарна Famille Perrin, с който си партнират от доста години. Те работят взаимно още от времето, когато Брад Пит и Анджелина Джоли купуват Château Miraval - винарна, профилирана в производството на розе. Когато Пит и Джоли се разделиха, тя продаде акциите си, само че артистът продължи да се развива в алкохолния бизнес.

Самият Пит през годините имаше проблеми с алкохола и нееднократно е приказвал обществено по тази тематика. През 2016 година разгласи, че се е избавил от алкохолната взаимозависимост, а неотдавна разяснява, че новият джин е просто бизнес. Очаква се The Gardener French Riviera Gin да се появи по магазините в Съединени американски щати в лимитирани количества през септември.

Брад Пит не е първата холивудска звезда, която има своя марка алкохолна напитка. Райън Рейнолдс е притежател на Aviation Gin, а Дан Айкройд е представител на Crystal Head Vodka.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР