Програма за инвестиране в строителството, с която можете да инвестирате

...
Програма за инвестиране в строителството, с която можете да инвестирате
Коментари Харесай

Недвижим имот на себестойност - възможно ли е

Програма за вложение в строителството, с която можете да инвестирате като строителен бизнесмен или да придобиете жилище на цена близка до себестойност. Бихте ли описали в резюме по какъв начин работи програмата на KONSTRUKTIVE за вложение в строителство?
Инвестиционната стратегия е основана за отчасти акумулиране на капитал за осъществяване на дадена строителна инвестиция. Но от позиция на нашите клиенти тя е опция да закупят застроена повърхност на цена, близка до нейната себестойност. Застроената повърхност може да бъде под формата на жилище, офис или търговски обект.

Много е значимо да се означи, че още с подписването на пакета контракти участниците в капиталовата стратегия стават притежатели в имота, върху който ще се осъществя постройката, с квота, съответстваща на тяхното финансово присъединяване. По този метод се продава единствено част от постройката, като другата част е предопределена за продажба на свободния пазар. Това е извънредно значимо да се означи, тъй като по този начин предпазваме инвестицията от възможни инфлационни промени. Поради тази причина цената, на която нашите клиенти закупуват застроена повърхност, е дефинитивна и не предстои на смяна.
Какви са приблизителните параметри на покупко-продажбите, които реализирате сега?
Чрез капиталовата програмата " затворихме " строителни вложения в няколко имота. В момента тези парцели са в планова фаза и през 2023 година ще стартира строителството. Сделките, които се осъществиха в тях, бяха на равнища от €680/м² до€850/м²за жилищна повърхност. Цената е дефинитивна с включен Данък добавена стойност и нотариални такси. Очакваната рентабилност от клиентите, които закупиха застроена повърхност за инвестиция, е от 64% до 89%. За да реализираме тези атрактивни параметри, ние извънредно деликатно сортираме парцелите, в които развиваме капиталова стратегия. Цената на земята, изискванията на строителство и капацитета на парцелите са главните фактори, които въздействат на избора ни на терени.
Реклама В момента имате ли отворени стратегии, в които хората могат да влагат или да закупят жилище?
Имаме няколко парцела в кв. " Левски " , в които клиентите ни могат да се включат незабавно. Предстои скоро да отворим капиталова стратегия за един доста забавен и новаторски комплекс в кв. " Дружба ". Но " черешката на тортата ", в случай че мога по този начин да се изразя, е комплексът ни в с. Герман (р-н " Панчарево " ) . Двата плана, в кв. " Дружба " и с. Герман, са в последната си фаза на разбор на собствеността и подготовка на документите към капиталовата стратегия. В началото на 2023 година ще бъдат отворени за вложители, като все още можем да дадем информация за финансовите параметри на покупко-продажбите и общата архитектурна идея.
Нова ли е програмата на KONSTRUKTIVE за вложение в строителство?
Програмата не е нова. Този метод на финансиране постоянно е съществувал, само че в стеснен вид. Всеки строителен бизнесмен има кръг от другари и познати, които влагат в неговите обекти на извънредно атрактивни цени. Ключовият фактор в тези случаи е доверието, което те имат в съответния строителен бизнесмен, заради дългогодишното си другарство. Това, което ние направихме, е този метод на финансиране да придобие корпоративен тип и да стане наличен. Доверието го печелим точно с това, че всеки участник в капиталовата стратегия става притежател на част от имота, в който ще се осъществя постройката. Това е един от най-важните аспекти на програмата.

С популяризирането на този артикул ползата към него нараства непрекъснато. Затова и непрестанно търсим нови подобаващи терени.
Вие постоянно казвате, че на първо място сте архитекти. Как това въздейства на този финансов артикул?
На нашите клиенти постоянно споделяме, че ние на първо място сме архитекти и на нашата работа гледаме като такива. Изключително значимо за нас е това, което оставяме след себе си. Сградите, които сега се проектират и ще стартират строителство през 2023 година, са подчинени на нашите три правилото - функционалност, генетика и екология. Читателите могат да се срещнат с тях на нашия уеб страница. Накратко казано, това са здания, които напълно дават отговор на метода на живот на актуалния човек. Върху тези правила работихме близо две години и сме извънредно щастливи, че те скоро ще бъдат приложени в действителна среда.
Реклама Съществуват и други форми на акумулиране на капитал. Защо избрахте тази? Защо не избрахте акционерно сдружение или различен сходен финансов модел?
Акционерното сдружение, платформите за споделено финансиране и други сходни финансови модели са разнообразни разновидности за набиране на капитал. От 2005 година, откогато съществуваме, следим действието и резултата им и съвсем всички те са предопределени за характерен кръг от хора, които имат необятни знания в региона на финансите. За потребителите, които не работят със упоменатите финансови модели, само че желаят да влагат спестяванията си или да закупят жилище на атрактивна цена, няма задоволително други възможности. Чрез капиталовата стратегия ние се фокусирахме точно върху тази група хора и упованията ни се оправдаха.

Огромната разлика сред програмата на и упоменатите финансови модели е, че клиентите ни стават притежатели на земя, която с течение на времето непрекъснато усилва цената си. Това е и тяхната гаранция!
Свързани публикации Петдесет % рентабилност или налично ново жилище 22 април 2022, 00:00 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Строителство и имоти
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР