Програма на първите 100 дни от правителство на БСП след

...
Програма на първите 100 дни от правителство на БСП след
Коментари Харесай

Нинова каза какво ще прави в първите 100 дни

Програма на първите 100 дни от държавно управление на Българска социалистическа партия след изборите показа Корнелия Нинова.

Ще осветлим пред обществото финансовото положение на страната, съобщи водачът на социалистите. В постройката на БСТВ тя показа управническата стратегия на Българска социалистическа партия.

" Разбира се, ще осветлим пред българското общество финансовото положение на страната, като създадем цялостен обзор на разноски, доходи, дълг, запас, Брутният вътрешен продукт. Ще изнесем тази информация обществено, с цел да се знае от кое място тръгваме ", сподели Нинова.

За първите 100 дни сме насочени към опазване на здравето, обществена политика, обучение, приходи и финанси, съобщи соцлидерът. БСП е подготвена незабавно да стартира договаряния за доставка на китайска и съветска ваксина.

" Веднага възвръщаме описите на възрастните хора, хората на първа линия, хронично болните, които непринудено желаят да се имунизират, с цел да се преодолее хаосът, който съществува сега. РЗИ-ата служебно доставят имунизациите на персоналните лекари, които поемат процеса по имунизация. Отделяме лечебните заведения на коронавирус лечебни заведения и чисти от коронавирус лечебни заведения, с цел да могат хората с разнообразни болести да имат бърз и ефикасен достъп до опазване на здравето. Започваме незабавно договаряния за доставка на китайска и съветска ваксини, с цел да имате право на свободен избори сред всички благоприятни условия. Въвеждаме възбрана за продажба на държавни и общински лечебни заведения, защото сега текат няколко процедури за продажба на такива лечебни заведения. Това е неприемливо в изискванията на рецесия ", изброи стъпките на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя съобщи, че Българска социалистическа партия стартира правене на разпоредба за установяване на базови заплати на работещите в бранш " Здравеопазване ", с цел да са спокойни, че имат обезпечен приход.

" Започваме финансиране от страната на специализацията на лекарите, на младите лекари с държавна помощ против ангажимент те да работят несъмнено време в България.

Веднага понижаваме Данък добавена стойност на медикаментите на 9 %, като контролирана стока.

Разбира се, ще стартираме процеса по прекосяването на лечебните заведения от търговски сдружения към лечебни заведения и регионализацията на опазването на здравето, само че това изисква по-дълъг период ", посочи водачът на Българска социалистическа партия.

Българска социалистическа партия има намерение да вкара и безвъзмездни медикаменти за деца до 14 години.

Социалистите са подготвени незабавно да трансформират Кодекса на труда, с цел да регламентират работата от къщи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР