Проговори почернената и безутешна майка на Хариет – едно от

...
Проговори почернената и безутешна майка на Хариет – едно от
Коментари Харесай

Нови разкрития за Семерджиев и полицайката Симона. Изповед на майка

Проговори почернената и безутешна майка на Хариет – едно от двете девойки, които дрогираният Георги Семерджиев опустоши с джипа си на столичния бул. „ Черни връх ”. Делото е в съда.

Има боязън в фамилиите на жертвите. Страхът е от това, че си мисля, че нещата са по-сериозни и проведени. Семерджиев не е самичък, има тил, съобщи Дияна Стефанович пред Нова тв.
-->
Този човек е покровителстван, има хора, с които работи, не е самичък, уверена е тя.

Според нея таксиджията, който е взел участие също в злополуката, не предявява никакви искания, макар че колата му е била премазана. В студиото на „ На фокус “ се прокрадна доктрина, че той към този момент е бил заплатен скрито и извънсъдебно.

Родителите на другото момиче, което е умряло в злополуката, към момента не знаят по какъв начин да работят и се съветват с юриста на Стефанович.

 „ Знам коя е Симона Радева. Виждала съм я в " Дианабат " да патрулира. Била е и в офиса на кварталния. Даже се радвах, че има едно момиченце в групата. Радвах се, че я има. Бях шокирана, че точно тя е пособия на Семерджиев след злополуката ”, сподели Стефанович. Та призна, че е видяла майка й в градския превоз.

„ Гледам в телефона си всякакви клипчета и публикации и я разпознах. Мисля, че и тя ме разпозна, тъй като, като ме видя, плачеше “, сподели Стефанович.

При мен ненавист няма, такова възприятие не съществува. Страхът въпреки всичко е тук. Искам да има правдивост. Посещавам всички каузи и считам да ги навестявам до дъно. Поне в съда към този момент добре вървят нещата съгласно мен “, сподели още тя.

Майката сподели, че й е мъчно да живее, мъчно й е и да работи. Призна, че върви на мястото на смъртат на щерка си най-малко един път седмично.

„ След като чух какво сподели военния прокурор, че е била разфасована на части, колкото е в " Малашевци ", толкоз е и там “, сподели Стефанович.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР