Проф. Йонко Мермерски и лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки може

...
Проф. Йонко Мермерски и лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки може
Коментари Харесай

Мермерски и Марешки правят екогориво

Проф. Йонко Мермерски и водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки може да имат общ план –създаване на екогориво. Проф. Мермерски, който у учен-изобретател, е разискал с предприемача и народен представител Марешки своята патентована добавка, която понижава въглеродните излъчвания в горивото. След диалога двамата са решили да опитат да основат ново екогориво. Това стана ясно в предаването " Беновска пита " по Канал 3, където двамата бяха посетители.

Марешки съобщи, че би трябвало да пази българското. Заместник-председателят на Народно събрание означи, че сериозните предприемачи приветстват влизането на бизнеса в политиката, само че малко от тях желаят да се забъркат. Дали ще се кандидатира за президент, ще реши след парламентарните избори. Много огромна е съпротивата против съумели и самостоятелни хора. Според него системата не разрешава такива хора да съумеят.

" Бизнесмените са прагматици и не търсят конфронтация. Те търсят резултати в къси периоди. Румен Радев е сложено лице на Българска социалистическа партия и заради тази причина мандатът му е изпразнен от наличие. Българска социалистическа партия е огромният камшик на нашия либерален преход. ", сподели още Веселин Марешки.

В изявление за „ Стандарт ” проф. Мермерски дефинира Веселин Марешки като българския Доналд Тръмп. Според него е потребно присъединяване на предприемачи в политиката със своето име, а не посредством лобизъм. " В България, единствен подобен образец е Веселин Марешки ", сподели още веднъж Йонко Мермерски.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР