Проф. Велислав Минеков лъже с тонове. Аз съм си го

...
Проф. Велислав Минеков лъже с тонове. Аз съм си го
Коментари Харесай

Цонев към Минеков: Министър на интервютата

" Проф. Велислав Минеков лъже с тонове. Аз съм си го кръстил министър на конференциите и на интервютата. Това заяви пред БНР Цонко Цонев, някогашен кмет на Каварна.

Поводът е реставрацията на местността " Яйлата " и рецензиите, които министърът на културата насочи към реализирането на плана. 

" През 2006 година ме ревизира Европейската счете палата. Нека ме ревизира и европрокуратурата. Те най-малко са хора, които няма да гледат картинки, няма да слушат хора, които ще им изясняват какъв брой това е  " кич " или " отпадък "... Всичко е елементарно проверимо. Документите са в общината ", безапелационен беше някогашният кмет и се закани да заведе дело за набеждаване за закононарушение.

" Осъдил съм няколко души за клюка. Очаквам и самата инспекция ", означи Цонев.

Седмица по-рано проф. Минеков означи, че в реставрацията на мястото са се употребявали евтини материали и се е " играло по въображението на кмета ".

" Над 2 милиона евро са прихванати за това оборудване " Яйлата ", само че даже и едно евро да струваше, отново щях да го дам на европейската прокуратура. Това е игра по въображението на кмета и още някой.Бутафориите могат да бъдат частно събитие, частен план, само че строителство върху истински остатъци е повече от кич. Това е заличаване ", сподели Минеков пред БНР.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР